A fost lansat Dirty Shirt’s Pandemic Special Ep1 – 25 Years

Dirty Shirt's Pandemic Special

Sectorul cultural în general și artele spectacolului în mod special, sunt printre activitățile cele mai afectate de criza declanșată de pandemia Covid 19. Este și cazul formației maramuresene Dirty Shirt, consacrată la nivel național și în plină ascensiune internațională, care a fost obligată să își anuleze toată activitatea concertistică începând cu luna martie 2020, singura excepție fiind concertul aniversar 25 Years (Pandemic Special) – Live la Arenele Romane (concert organizat în luna septembrie 2020, cu restricții de capacitate și distanțare socială).

În timpul carantinei Dirty Shirt a difuzat webshow-ul #Stayathome with Dirty Shirt. Inițial prevăzută doar ca o modalitate de a ramâne în contact cu fanii, proiectul (emisiunea) a progresat episod după episod, și a permis trupei să câștige public nou, atât în țară cât și în străinătate. Printr-un conținut artistic de calitate și variat, dar și printr-o prezentare inteligentă și plină de umor și cu o strategie de marketing digital modernă, episoadele #Stayathome difuzate în direct pe Facebook și videoclipurile publicate pe Youtube (Geamparalele, Resonate, Away Acoustic, etc…) au depășit 1 milion de vizualizări:

Anul 2021 aduce un nou sezon al webshow-ul, sub denumirea Dirty Shirt’s PANDEMIC SPECIAL. Primul episod a fost difuzat in live streaming joi seara pe pagina facebook a formatiei, sub forma unui documentar de turneu, care surprinde ambianța din trupă în timpul deplasării la București cu ocazia concertului la Arenele Romane și live-ului de la Morning Glory / Rock FM.

Dirty Shirt’s Pandemic Special Ep1 – 25 Years: https://fb.watch/41L7rcUK1N/

Următorul episod Dirty Shirt’s PANDEMIC SPECIAL, va fi difuzat joi 25 martie 2021.

Cu ocazia difuzării primului episod al noului webshow Dirty Shirt’s PANDEMIC SPECIAL, trupa a lansat o selectie de 7 piese (Geamparalele
Away, Bad Apples, Resonate (The Prodigy cover), Maramu’, Palinca, Latcho Drom), filmate și înregistrate la acest concert, material disponibil mai jos.

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*