Corey Taylor are deja 26 de piese scrise pentru primul său album solo

În luna august a acestui an, vocalistul Slipknot și Stone Sour anunța în exclusivitate la emisiunea Trunk Nation de pe SiriusXM că vrea să scoată primul album solo din carieră.

Acum nu doar că are piese scrise pentru un album, ci chiar pentru două, susține muzicianul într-un interviu cu WhatCulture Music pe care-l puteți viziona și asculta mai jos:

O să aibă rockul la bază, dar o să fie rock-întâlnește-multe-chestii. O să fie ceva mai tăios, dar și piese la chitară pe care vei dori să le cânți odată cu noi. Ăsta sunt eu și n-o să mă împotrivesc mie. Am 26 de piese scrise și încă n-am terminat.

O chestie sigură e că, spre deosebire de mulți metaliști care o dau pe proiecte solo și abordează puțin country, Corey Taylor a spus clar și răspicat că n-o să se întâmple așa ceva în cazul lui. Într-o discuție din cadrul emisiunii Chaotic Radio de pe RadioVegas.Rocks, Taylor spune: Chiar dacă sunt din Iowa, nicio șansă. Absolut nu. Nu zic că n-aș putea să scriu așa ceva. Dacă ar fi cazul, interesul meu s-ar axa undeva la singer-songwriter, un fel de Squeeze. Sau – chiar mă gândeam la asta – să fac un quartet sau quintet și să fie un album jazz, un jazz mai întunecat și să-l înregistrăm live într-o cameră. Nu s-ar vinde, normal, aș face-o mai mult pentru propria mea colecție. Îmi place jazzul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*