Corey Taylor lansează al treilea single, Talk Sick, de pe viitorul album, CMF2

Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour), solist, compozitor, actor și autor de bestseller-uri publicate prin editura New York Times, câștigător al premiului Grammy, cu mai multe discuri de platină, a lansat Talk Sick, al treilea single de pe cel de-al doilea album de studio solo, CMF2.

Taylor a declarat: „Chitara de la început, am făcut-o ​​printr-un difuzor de dimensiunea unei căni de cafea. O făcea să sune mai violent. Există un element de regurgitare spirituală, încercând să te eliberezi de acei demoni care s-au agățat de tine din cauza unor relații anterioare, romantice sau de altă natură. Îți dai seama că acei oameni scot la iveală o anumită latură nenorocită din tine, pe care nu o vrei neapărat în viața ta. Piesa este despre a încerca să scapi de acea boală din tine.”

CMF2, primul album al lui Taylor pentru BMG și primul cu propriul label, Decibel Cooper Recordings, a fost produs de Jay Ruston (Anthrax, Steel Panther, Amon Amarth), care a produs și LP-ul din 2017 al trupei Stone Sour, Hydrograd, precum și CMFT.

„Împreună avem idei grozave, energie grozavă și ne grăbim să încercăm totul”, spune Taylor despre colaboratorul său de studio. „Nu ne este frică să ne spunem unul altuia dacă este o idee bună, sau, de asemenea, una proastă; avem acest tip de încredere. Este extraordinar.”

Pe albumul CMF2, Taylor interpretează vocea, cântă la chitară principală și ritmică, la pian și la mandolină. Albumul de 13 piese reunește energia, pasiunea pentru a experimenta și claritatea care au definit o carieră ce l-a făcut pe Taylor să vândă peste 12 milioane de albume cu trupa sa câștigătoare a premiului Grammy, Slipknot, și câteva milioane cu Stone Sour.

CMF2 track listing:
01. The Box
02. Post Traumatic Blues
03. Talk Sick
04. Breath Of Fresh Smoke
05. Beyond
06. We Are The Rest
07. Midnight
08. Starmate
09. Sorry Me
10. Punchline
11. Someday I’ll Change Your Mind
12. All I Want Is Hate
13. Dead Flies

Munca pentru CMF 2 a început în 2020, la începutul lunii ianuarie la The Hideout Recording Studio din Las Vegas, Nevada, alături de Ruston. S-au alăturat lui Corey în studio și restul trupei sale solo – basistul Eliot Lorango, bateristul Dustin Robert, împreună cu chitariștii Christian Martucci și Zach Throne. Douăzeci și șase de melodii au fost înregistrate pentru CMF2, inclusiv Beyond și Post Traumatic Blues. Videoclipul oficial pentru piesa Beyond a fost filmat într-o locație îndepărtată din deșertul Mojave din California. Surprins prin prisma regizorului Dale „Rage” Resteghini (Hatebreed, Five Finger Death Punch, Trivium), videoclipul îl surprinde pe Taylor mergând cu pas greoi în jurul deșertului.

În sprijinul noului său album, Taylor și-a anunțat turneul din 2023, cu invitați speciali Wargasm, Oxymorrons și Luna Aura. Produs de Live Nation, turneul cu 28 de concerte începe pe 25 august în Denver, făcând opriri în Statele Unite la Detroit, Orlando, Dallas și multe altele înainte de spectacolul final din Los Angeles, pe 5 octombrie.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*