Chitaristul trupei Gorgoroth atacat după concertul de la festivalul Beyond The Gates

Infernus Gorgoroth
Infernus Gorgoroth

Infernus, chitaristul trupei Gorgoroth, a fost spitalizat după ce a fost atacat de o persoană, după terminarea concertului, din cadrul festivalului Beyond The Gates, din Bergen. Ca urmare a incidentului, Infernus a suferit o operație complicată, ce necesită o perioadă de recuperare, de aceea miniturneul din Mexic va fi anulat.

Nu este clar când și unde exact a fost atacat Infernus și acesta nu detaliază amploarea rănilor, sau ce tip de operație a fost efectuată. Atacul a avut loc undeva între 3 august (după spectacolul trupei Gorgoroth, care a fost headliner al festivalului Beyond the Gates) și înainte de următoarea apariție live a trupei, din 11 august, în cadrul festivalului Brutal Assault. Infernus și-a felicitat colegii de trupă pentru concertul de la Brutal Assault, pe care l-au susținut în absența, dar cu acordul lui.

Având în vedere obligativitatea recuperării după operația suferită, singurul membru fondator rămas al trupei Gorgoroth a deplâns anularea mini turneului din Mexic, ce fusese anunțat oficial pentru luna octombrie. El preconizează o întoarcere pe scenă la sfârșitul lunii noiembrie și a spus clar că nu va răspunde întrebărilor din partea presei cu privire la acest incident.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*