Arădenii de la Unity of Opposites lansează videoclip pentru piesa „In Decor”

903 vizualizări

În urmă cu patru ani de zile, în Arad se înființează Unity of Opposites, o trupă care susține că nu are un anumit gen muzical și ascultătorul o poate încadra unde consideră că se potrivește, deși într-un interviu acordat publicației Special Arad în 2018, spuneau că sunt „rock progresiv, dar nu prea”.

Proiectul acestor patru băieți (Paul Lungfrent – voce, Sebastian Pascut – chitară, Bogdan Dragomir – bass, Paul Marcu – tobe) are ca scop abordarea muzicii într-o viziune cât mai naturală, lipsită de absolut orice rigoare, de unde și spectrul larg de influențe. Formația nu dorește încadrarea într-un anumit gen, de aceea ascultătorul hotărăște cum vrea s-o definească.

În același interviu aflăm și povestea din spatele numelui trupei de la toboșarul Paul Marcu: „Suntem cumva pe același film și cumva nu. De-asta ne-am și spus Unity of Opposites, în sensul ăsta. Suntem personalități diferite, dar în același timp ne potrivim.”

Unity of Opposites devine încet-încet un proiect serios, iar cel mai sigur lucru este că pe undeva scopul său este „exprimarea într-o formă artistică a tuturor stărilor sufletești care ne încearcă pe toți în calitate de oameni, cu toate implicațiile sociale, psihologice și filosofice.”

Recent, băieții au lansat un videoclip pentru piesa „In Decor” care poate fi urmărit mai jos:

 

De asemenea, trupa nu duce lipsă de experiență pe scenă, membrii cântând separat înainte de înființare, iar apoi alături de trupe ca Dirty Shirt, Implant Pentru Refuz, Eternal Fire, Tenebres sau Altar.


1 Comment on Arădenii de la Unity of Opposites lansează videoclip pentru piesa „In Decor”

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*