Turilli/Lione Rhapsody semnează cu Nuclear Blast și King Records

219 vizualizări

Membrii fondatori ai trupei de symphonic metal RHAPSODY (Rhapsody of Fire), Luca Turilli și Fabio Lione, revin pe scenă în formula Turilli/Lione RHAPSODY împreună cu foști membri ai trupei ca Dominique Leurquin, Patrice Guers și Alex Holzwarth și semnează cu Nuclear Blast și King Records (Japonia și restul Asiei) pentru albumul de debut, urmând să fie lansat vara aceasta.

„Doar ce am ascultat primele mixuri și nu am cuvinte să descriu ceea ce am putut crea. Rezultatul e parcă de pe altă planetă” spune Fabio Lione „și în sfârșit am realizat ceea ce mereu ne-am dorit prin intermediul ideilor, muzicii și muncii tuturor oamenilor implicați”.

Băieții sunt foarte încrezători în noul lor material, susținând că „un asemenea album merită să fie distribuit de cea mai bună casă de discuri din industria metal” și că se așteaptă ca munca lor să primească atenția meritată din punct de vedere al distribuției și să fie primită cu dragoste de fanii din întreaga lume.

În numele Nuclear Blast vorbește Markus Wosgien, exprimându-și bucuria și nerăbdarea de a lucra din nou cu ei, RHAPSODY nefiind un partener nou, semnând prima dată un acord în 2009 pentru „The Frozen Tears Of Angels”, deși Markus îi cunoștea deja din 1995 de când primise primul lor demo, „Eternal Glory”.

Wosgien susține că albumul nu va dezamăgi, că e cu totul ceva nou și că „poți simți fiecare notă venind chiar din adâncul sufletului lor”. Parteneriatul și prietenia dintre Nuclear Blast, Lione și Turilli este o mândrie atât pentru casa de discuri cât și pentru trupă. „Dacă idolii tăi îți devin prieteni apropiați și aveți încredere unii în ceilalți, sunteți în cea mai bună poziție posibilă pentru viitor”, afirmă Markus.

Pentru a duce la bun sfârșit albumul fără probleme, trupa a lansat o campanie de crowdfunding pentru a finanța înregistrările, campanie cu ajutorul căreia au strâns € 60.000 din donațiile făcute de fani. Deși nici primul album nu a fost lansat, trupa deja are programate trei concerte pentru luna iulie a acestui an la Rockfest (Barcelona), Rockmaraton (Dunaújváros) și Masters of Rock (Vizovice).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*