Slipknot oferă indicii despre noile măști

Internetul e plin de știrea „Slipknot merg la Jimmy Kimmel Live!” și toată lumea se aștepta ca atunci să fie surprinsă de noul look de scenă al trupei.

Câteva clipuri postate pe site-ul oficial și contul de twitter Slipknot transmit semnale cum că am putea vedea ceva nou mai devreme.

Clipul postat pe site-ul formației arată fotografii din trecut alături de coperțile albumelor, acompaniat de o numărătoare care ajunge până la 0516, adică luna a cincea, ziua 16. 16 mai, adică joi. Clipul se termină cu o figură care are capul acoperit și se pregătește să dezvăluie ce are dedesubt. Dacă n-aveți probleme cu amețeala sau nu dați semne de o ușoară epilepsie, e ok să vă uitați.

Al doilea clip e postat pe contul de Twitter. Aici vedem măștile lor de-a lungul timpului și clipuri de promovare mai vechi. „We are not your kind” e companionul acestui clip.

Vocalistul Corey Taylor a postatpe contul său de instagram acum câteva săptămâni o fotografie care poate fi considerată un teaser pentru noua lui mască, alături de descrierea „soon”.

View this post on Instagram

Soon.

A post shared by Corey Taylor (@coreytaylor) on

Noul album Slipknot se lansează pe 9 august și fanii sunt nerăbdători, mai ales după ce au ascultat single-ul „All Out Life” și o parte dintre ei s-au arătat dezamăgiți.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*