Transport inedit. 5 formatii rock care calatoresc in moduri bizare

489 vizualizări

Cand esti vedeta, transportul dintr-un loc in altul poate fi o corvoada, mai ales daca esti inconjurat de groupies care si-ar vinde un rinichi ca sa te intalneasca.

De aceea, starurile rock trebuie sa se gandeasca la moduri inedite de a calatori, in asa fel incat identitatea sa le ramana ascunsa.

Revista NME a descris 5 astfel de mijloace de deplasare ale rockstarurilor.

Masti, felurite excentricitati si idei nastrusnice – toate se regasesc in acest articol.

Arcade Fire

ArcadeFire

Baietii de la Arcade Fire au calatorit la show-ul lor din Blackpool cu ajutorul tramvaiului. Cu toate acestea, ei nu s-au suit pur si simplu in vehicul, ci au avut grija sa se deghizeze intai in tot felul de personaje caraghioase, de la politicieni, la mariachi.

Kasabian

Kasabian

Indie rockerii de la Kasabian au mers la editia din 2007 a festivalului Isle Of Wight cu…salupa.

Muse

MattBellamy

Matt Bellamy, solistul formatiei Muse, a mers la prestigioasa ceremonie Brit Awards cu metroul. Muzicianul nici nu s-a sinchisit de privirile curioase aruncate de trecatori si s-a purtat absolut normal, dovedind ca si un mega rock star poate fi un om obisnuit.

Dave Matthews

DaveMatthews

Muzicianul a facut autostopul dupa ce a ramas blocat in mijlocul drumului ca urmare a exploziei rotii bicicletei sale. O fana, Emily Kraus, si iubitul acesteia, l-au luat pe artist in masina si l-au dus pana in Pennsylvania, unde acesta avea concert.

The Darkness

TheDarknessNew

Anul 2003 inca era unul bogat pentru The Darkness, care s-a dus la Festivalul Glastonbury cu elicopterul, ca niste adevarate dive.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*