Grimus ia cu asalt mapamondul. Afla in ce tara exotica vor canta trupetii

Trupa Grimus a fost invitata sa cante la Festivalul Saarang, din India, pe data de 11 ianuarie 2014.
Saarang este un eveniment cultural si social ce a inceput la mijlocul anilor ‘70, atunci cand se numea Mardi Gras. In 1996, festivalul ce dureaza cinci zile si are loc in Chennai, a fost redenumit Saarang. Anual evenimentul reuseste sa stranga peste 50.000 de participanti, in mare parte studenti.

2014 este primul an ce marcheaza o prezenta romaneasca la acest festival, trupa Grimus fiind invitata sa cante pe 11 ianarie, in ziua dedicata muzicii din intreaga lume: World Fest – Rock Show. Dupa ce a cantat in peste 10 tari din Europa, trupa originara din Cluj va concerta in premiera pe un alt continent, in aceeasi zi cu britanicii de la The Architects, participarea Grimus fiind posibila si datorita sprijinului oferit de catre Institutul Cultural Roman.

Grimus este trupa romaneasca cu cele mai multe prezente la festivaluri internationale in ultimii doi ani. Dupa ce in vara lui 2012 au bifat aparitii la Sziget Festival (Ungaria), EXIT Festival (Serbia), Rock for People (Cehia) si B’estfest, 2013 a debutat pentru clujeni cu o prestatie la Eurosonic (cel mai mare festival de show case din Europa) si a continuat cu Arezzo Wave Festival (Italia) si Waves Vienna Festival (Austria).

Grimus a confirmat de-a lungul timpului si gratie prestatiilor live impecabile, fiind alesi sa deschida concerte pentru artisti ca Red Hot Chili Peppers, Hurts, Placebo sau Roxette.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*