Recomandarile muzicale ale lui Vali Rauca de la Grimus

Un meloman adevarat va fi mereu interesat sa isi extinda orizonturile muzicale.
Cu toate acestea, este bine ca in calatoria spre „iluminare” sonica, sa avem o calauza priceputa. Tocmai de aceea Maximum Rock Magazin lanseaza initiativa „Artistii recomanda”.
Cei mai relevanti, culti, intuitivi si „pe val” muzicieni de pe scena autohtona de rock si metal va vor prezenta acele melodii care i-au marcat si i-au facut sa viseze, sa planga sau sa compuna la randul lor ceva, inspirandu-i profund si eliberand creatorul din ei.
Luati aceste liste ca un indrumar sonor care va va permite sa aruncati o privire in intimitatea gusturilor muzicale ale unora dintre cei mai iubiti rockeri romani.
Saptamana aceasta il avem drept „maestru de ceremonii” pe Vali Rauca, chitaristul formatiei GRIMUS, o trupa-cult care castiga din ce in ce mai mult teren si in strainatate. Sensibili, actuali, intensi si originali, baietii din Grimus au creat una dintre trupele „trend-setter” de pe scena noastra de rock alternativ.
Asadar, incredeti-va in recomandarile lui Vali! Muzicianul ne-a oferit lista sa de piese reprezentative, insotite de un comentariu menit sa lamureasca „ocazia” care reclama fiecare piesa in parte.
Enjoy!

Pentru mine:

Pentru noapte:

Pentru ceasul din muzică:

Pentru că încă se poate:

Pentru răni deschise:

Pentru ea:

Pentru demoni:

Pentru dezmărginire:

Pentru „aici și acum „:

Pentru o trupă de la noi în care cred:

Pentru lumea oarbă:

Pentru că în India m-am trezit  fredonând această piesă iar strofa zoologică se potrivește cu barca de salvare din Viața lui Pi.

Pentru cea mai intensă senzație interzisă:

Pentru Michi și clip:

Pentru prieteni de demult:

Pentru riffuri:

Pentru cei care-i consideră pe The Killers softies

Pentru că Django:

Pentru ca Muse:

Pentru că starea:

Pentru lacrimi de robot:

Pentru rock’n roll

Multumim Vali!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*