Eleine va concerta alături de Pain și Ensiferum la București și Cluj-Napoca

Eleine
Eleine

Trupa suedeză Eleine va urca pe scenă în deschiderea concertelor formației Pain, la București, în Quantic Club pe data de 27 octombrie 2023 și la Cluj- Napoca, în Form Space, pe data de 28 octombrie 2023, alături de invitații speciali, trupa finlandeză Ensiferum. Cele două concerte fac parte din turneul european al trupei Pain, intitulat I Am On Tour, care numără peste 30 de concerte.

Cele două evenimente sunt organizate de Maximum Rock și Promusic Events, iar biletele se pot achiziționa online de pe AmBilet.ro, primele dintre acestea având preț promoțional.

Pain este un proiect muzical din Suedia care amestecă tonalitățile heavy metal cu influențe din muzica electronică și techno. Proiectul a început ca un hobby pentru solistul Peter Tägtgren, a cărui idee a fost să fuzioneze muzica heavy metal cu influențele electro-industriale și techno inspirate din anii 1980. Tägtgren este și solistul/chitaristul trupei Hypocrisy și producătorul propriilor studiouri, The Abyss. Până în prezent, formația Pain a lansat 8 albume de studio.

Ensiferum este o trupă folk metal din Helsinki, Finlanda. Membrii trupei se autoetichetează drept melodic folk metal. Formația Ensiferum a fost fondată în 1995 de Markus Toivonen (chitară), Sauli Savolainen (bas) și Kimmo Miettinen (tobe). În anul următor, Jari Mäenpää s-a alăturat trupei ca solist și al doilea chitarist. Până în prezent, trupa a lansat 8 albume de studio și 2 EP-uri. Cel mai recent album Ensiferum este Thalassic, lansat în 2020.

Eleine este o trupă suedeză fondată în 2014, ce practică dark symphonic metal, cu influențe din zona black metal, death metal și thrash. Numele trupei provine de la porecla solistei, Madeleine Liljestam. Trupa Eleine a lansat până acum patru albume de studio și două EP-uri, cel mai recent material discografic fiind LP-ul We Shall Remain, apărut pe 14 iulie 2023, prin Atomic Fire. Cu doar două zile înainte, trupa a lansat videoclipul noului single, We Are Legion, care a avut un număr record de vizionări pe Youtube, peste 30.000, în primele 24 de ore. Totodată, pe 18 august a avut loc premiera videoclipului piesei Death Incarnate (live at Sweden Rock 2022).

Suedezii Eleine nu sunt pentru prima oară pe scena din Quantic, ei au deschis evenimentul din 28 februarie 2020, când a avut loc concertul trupei Myrath.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*