Asking Alexandria dezvăluie titlul celui de-al optulea album

Asking Alexandria
Asking Alexandria

Trupa britanică Asking Alexandria a dezvăluit titlul celui de-al optulea album de studio, care va fi lansat în această toamnă, prin Better Noise Music. Albumul se va intitula Where Do We Go From Here? și vine după materialul See What’s On The Inside, din 2021.

Numele viitorului album a fost dezvăluit de solistul Danny Worsnop într-un interviu pentru Guitar Interactive, la festivalul Download.

Vorbind despre semnificația titlului noului album, Danny a spus: „Cred că este o întrebare internă pe care o avem cu toții din când în când, mai ales pentru muzicieni și mai ales pentru cei care fac asta de 15 ani. Întotdeauna există Ce urmează?. Am trecut printr-o generație. Industria este diferită. Lumea e diferită. Și trebuie să ne dăm seama, cum naiba funcționează chestia asta acum?”

Bateristul James Cassells a adăugat: „Da, trebuie să ne aflăm locul în această nouă realitate. Am cam făcut o mulțime de lucruri până aici. De-a lungul anilor, de-a lungul albumelor, am acoperit foarte multe arii. Deci, întrebarea este, cum ar fi, unde ne îndreptăm pentru următorul capitol?”

Luna trecută, Asking Alexandria a distribuit primul single al albumului  Where Do We Go From Here?, o melodie numită Dark Void. Disponibilă în format digital, Dark Void prezintă teme contrastante ale melancoliei și aspirațiilor vieții de zi cu zi în lumea modernă, în timp ce îmbină perfect sound-ul rock cu o întoarcere la începuturile lor metalcore.

„Cu lumea aparent din ce în ce mai întunecată, este ușor de înțeles de ce atât de mulți dintre noi ne luptăm cu anxietatea, depresia, singurătatea”, a spus chitaristul Ben Bruce. „Această melodie este despre lupta împotriva acelor demoni care trăiesc în capul tău și încercarea de a fi propriul tău salvator. Găsirea acelei forțe interioare pentru a te scoate din întuneric. Această temă este explorată pe viitorul album.

„Toți avem propriile noastre lupte și obstacole. Cu toții avem propriile călătorii, care prezintă provocări și dificultăți unice, dar toți avem propria forță interioară la care să ne întoarcem. Există întotdeauna lumină la capătul tunelului. Simt că poate fi mângâiere în a ști că nu suntem singuri. Cu toții ne simțim puțin dezamăgiți din când în când. Cu toții ne simțim puțin pierduți din când în când. Dar cumva, într-un fel, suntem cu toții împreună. Și sperăm că noul nostru album îi poate ajuta pe oameni să treacă prin unele dintre cele mai grele momente.”

Asking Alexandria lineup:
Ben Bruce– chitară principală
Danny Worsnop– voce
Cameron Liddell– chitară ritmică
Sam Bettley– bas
James Cassells– tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*