Whitechapel lansează o altă piesă de pe „The Valley” + videoclip

Whitechapel își pregătesc fanii pentru lansarea următorului album, „The Valley”, împărtășind câte o bucățică din el la ceva timp. Avem până acum jumătate din cele zece piese ale albumului, a cincea ieșind la iveală cu tot cu videoclip.

Când te gândești la Whitechapel, te gândești la ceva destul de hardcore, agresiv, poate nervos. De această dată, ne uimesc cu o piesă destul de liniștită și un videoclip emoționant. Spre deosebire de celelalte patru dezvăluite până în prezent, în „Hickory Creek” predomină clean vocalul.

Cu siguranță o parte din fani nu vor accepta acest tip de melodie de la o trupă ca Whitechapel, însă nu e ceva la care membrii trupei nu se așteptau. “Din punct de vedere audio, albumul e peste tot,” spune vocalistul Phil Bozeman.  „E agresiv, apoi te lovește cu riffuri emoționante. E brutal, dar apoi trece la ceva calm și primitor. E un vârtej de emoții de la prima la ultima melodie.” Whitechapel nu e nici prima și cu siguranță nici ultima trupă care va ieși din zona de confort pentru cel puțin o dată în viață pentru a cânta ceva diferit, iar oamenii trebuie să înțeleagă asta… cândva.

Pe copertă, sub numele albumului scrie „bazat pe evenimente reale”. The Valley este o referire la zona din Hardin Valley, Knoxville, Tennessee, unde Phil și-a petrecut copilăria, iar acum cade la pace cu trecutul său și e gata să-l împărtășească. Chitaristul Alex Wade spune: „În versurile sale, Phil a fost mereu deschis și direct față de greutățile pe care a fost nevoit să le îndure în trecut, iar prin intermediul acestui album încercăm să arătăm asta cât mai bine.”

Colegii de trupă îi sunt mereu alături lui Phil și dispuși să-l ajute în a spune o poveste. „Simt că muzica noastră îl ajută pe Phil să scape de trecut, fiind capabil să dea totul afară și să vorbească. Sperăm că fanii se vor regăsi și de asemenea se vor putea elibera cu ajutorul muzicii noastre”.

„Hickory Creek” este al doilea videoclip lansat pentru o piesă de pe „The Valley”, primul fiind pentru „When a Demon Defiles a Witch”. Celelalte trei piese lansate – „Black Bear”, „Brimstone” și „Third Depth”- sunt doar audio. Albumul integral apare pe 29 martie.

1. When a Demon Defiles a Witch
2. Forgiveness Is Weakness
3. Brimstone
4. Hickory Creek
5. Black Bear
6. We Are One
7. The Other Side
8. Third Depth
9. Lovelace
10. Doom Woods


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*