Lenny Kravitz a povestit experiența de a lucra cu Slash

304 vizualizări

Artistul american LENNY KRAVITZ și-a reamintit într-un interviu pentru cei de la Music Radar experiența de a lucra cu Slash pentru albumul „Mama Said” din 1991.

„Slash și cu mine am mers la același liceu, dar nu ne mai văzusem de mult timp. Atunci când primul meu album a fost lansat, am fost invitat la American Music Awards, unde Guns N’ Roses au primit câteva premii, iar trupa era așezată în fața mea. Ne uitam unii la alții și apoi am realizat că am fost la același liceu”.

„Am început să vorbim, fiind bucuroși că ne-am întâlnit din nou, dar și pentru că amândoi am intrat în aceeași industrie muzicală. Mai târziu, în timpul înregistrărilor pentru Mama Said, el a venit și a compus solo-ul pentru piesa „Fields Of Joy”. Am reținut chiar prima încercare, întrucât mereu mi-au plăcut primele încercări”.

Deoarece a fost încântat de experiența avută cu Slash, chitaristul american a fost invitat să înregistreze cu o altă ocazie și piesa „Always On The Run”: „Piesa a fost scrisă parcă singură. El s-a ocupat de riff-uri, eu de tobe. A mai înregistrat solo-ul și armonica și eu m-am ocupat de voce. A fost ceva fluid, rapid și spontan”.


Vă reamintim că Lenny Kravitz revine în Romania, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis ca după întâlnirea din 2008 din București, să ofere românilor o nouă seară de neuitat. Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, Raise Vibration. Pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar și hituri precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” și „American Woman”.

Concertul din Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial Raise Vibration ce va începe pe 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentații în 16 țări de pe continent, printre care Franța, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria și, bineințeles, România.

Turneul promovează noul album Lenny Kravitz, lansat chiar pe 7 septembrie, Raise Vibration. Cel de-al 11-lea album al artistului subliniază sinergia mai multor genuri muzicale precum rock ‘n’ roll, funk, blues și soul. Cu un sunet proaspăt, actual, tineresc și îmbogățit de cele trei decenii de muzică, Raise Vibration devine un moment de renaștere creativă și reprezintă o realizare curajoasă, vie și ingenioasă demnă de măiestria și spiritul rebel ale lui Lenny Kravitz.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*