Gary Holt îl păsuiește pe Kevin Hart pentru purtarea unui tricou Exodus

822 vizualizări

Dacă nu vă sună niciun clopoțel când auziți de Gary Holt – ceea ce e imposibil, să fim serioși acum – că na, poate nu știți cine e prin Slayer sau Exodus și vă place doar să ascultați ocazional, e tipul ăla mare și bărbos cu un tricou pe care scrie „Kill the Kardashians”. V-ați amintit acum? Bun. Ei bine, e chitarist în Slayer și Exodus, nu uitați asta și a doua oară.

Acum, probabil majoritatea comunității metal știe cât de revoltat este și a fost Holt când trupele metal au devenit doar niște imagini de pus pe tricouri random pentru „modă”, mai ales când aceste tricouri sunt purtate de fetele lui preferate, anume surorile Kardashian.

Kevin Hart (actor de comedie) se află în plină campanie de promovare a noului său film, „Jumanji: The Next Level”, iar la o oprire a decis să poarte un tricou Exodus, ceea ce a atras atenția fanilor metal și, evident, atenția lui Gary Holt. În ciuda așteptărilor, Holt a decis că o să lase de la el din moment ce chiar îi place de Kevin Hart.

Am văzut. E fan? Mă îndoiesc, probabil stilistul lui l-a cumpărat de la ceva magazin de tricouri vintage dacă nu e vreo imitație. Ce cred despre asta? Eh. Încă unul care poartă un tricou metal ca să fie edgy. Cine știe? DAR! Eu sunt un mare fan Kevin Hart, deci o să las de la mine de data asta pentru că mă face să râd până mă tăvălesc pe jos.

Tricoul purtat de Kevin Hart are un design făcut pentru turneul Meat Party Tour 87-88 și afișează un craniu cu două săgeți în spate, iar jos scrie „welcome to the Cannibal Bar and Grill”.

Exodus - Cannibal Bar & Grill / meat party tour 87-88 shirt

Exodus - Cannibal Bar & Grill / meat party tour 87-88 shirt


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*