Lindemann: teaser pentru o piesă nouă, „Blut”

509 vizualizări

Proiectul care include doi muzicieni remarcabili, Till Lindemann din Rammstein și Peter Tägtgren din Hypocrisy și Pain, va adăuga curând al doilea album în discografie.

„F & M”, al doilea album din discografia duo-ului Lindemann, va conține 11 piese și se va lansa pe 22 noiembrie via Nuclear Blast. După piesa „Steh Auf” lansată în septembrie, avem acum un teaser pentru „Blut”, o altă bucată extrasă de pe album:

Albumul a fost produs și mixat de Tägtgren, așa cum a anunțat pe pagina sa de facebook.

Duo-ul a lansat albumul de debut în iunie 2015 via Warner Bros. „Skills in Pills” a debutat cu single-ul „Praise Abort” în luna mai. În 2018, Lindemann colaborează cu rapperul Haftbefehl la piesa „Mathematik”. Evident, „Skills in Pills” a fost considerat o glumă de mulți oameni, piesele având versuri nu foarte… normale, să zicem.

Reacțiile au fost împărțite: au fost considerați imaturi, bolnavi, neserioși, însă Tägtgren e de altă părere: Să zicem că e un album de petrecere, un fel de Billy Idol în 2015 pe speed. Vrem ca oamenii să se simtă bine, chiar e muzică bună de petrecere, un album care să-ți dea o stare bună înainte să pleci la un festival sau într-un bar, ceva.

Acum, dacă nu toată lumea intră într-o stare bună cântând despre cât de bine era dacă nevastă-ta ar fi făcut avort sau despre fantezii sexuale cu urină, asta nu e vina lor. Ce-i drept, nici n-au spus la ce fel de petrecere se potrivește albumul.

1. Steh Auf
2. Ich weiß Es Nicht
3. Allesfresser
4. Blut
5. Knebel
6. Frau & Mann
7. Ach So Gern
8. Schlaf Ein
9. Gummi
10. Platz Eins
11. Wer Weiß Das Schon

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*