Lindemann: ascultă acum un snippet din o nouă piesă, „Allesfresser”

Pe 22 noiembrie vom putea asculta noul album Lindemann, dar până atunci duo-ul ne întărâtă ba cu teasere, ba cu snippeturi, ba cu piese întregi. Ce-i drept e că fanii sunt încântați, mai ales după succesul albumului de debut, „Skills In Pills”.  „F & M”, acest al doilea album din discografie, va conține 11 piese și se va lansa via Nuclear Blast.

Ascultați mai jos aproape un minut din „Allesfresser”, a treia piesă din tracklist:

01. Steh Auf 02. Ich Weiß Es Nicht 03. Allesfresser 04. Blut 05. Knebel 06. Frau & Mann 07. Ach So Gern 08. Schlaf Ein 09. Gummi 10. Platz Eins 11. Wer Weiß Das Schon Bonus tracks: 12. Mathematik (original version) 13. Ach So Gern (Pain version)

Albumul a fost produs și mixat de Tägtgren, așa cum a anunțat pe pagina sa de facebook.

Duo-ul a lansat albumul de debut în iunie 2015 via Warner Bros. „Skills in Pills” a debutat cu single-ul „Praise Abort” în luna mai. În 2018, Lindemann colaborează cu rapperul Haftbefehl la piesa „Mathematik”. Evident, „Skills in Pills” a fost considerat o glumă de mulți oameni, piesele având versuri nu foarte… normale, să zicem.

Reacțiile au fost împărțite: au fost considerați imaturi, bolnavi, neserioși, însă Tägtgren e de altă părere: Să zicem că e un album de petrecere, un fel de Billy Idol în 2015 pe speed. Vrem ca oamenii să se simtă bine, chiar e muzică bună de petrecere, un album care să-ți dea o stare bună înainte să pleci la un festival sau într-un bar, ceva.

Acum, dacă nu toată lumea intră într-o stare bună cântând despre cât de bine era dacă nevastă-ta ar fi făcut avort sau despre fantezii sexuale cu urină, asta nu e vina lor. Ce-i drept, nici n-au spus la ce fel de petrecere se potrivește albumul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*