Breaking Benjamin va lansa „Aurora” în ianuarie

Mai știți zicala aia cu „semne bune anul are”? Păi chiar are, mai ales că una dintre formațiile care au marcat copilăria și adolescența celor născuți după ’95, Breaking Benjamin, va lansa un nou album pe 24 ianuarie 2020.

„Aurora”, din păcate, nu va conține prea mult material nou în afară de „Far Away”, ci piese mai vechi care au lansat formația în topuri. „So Cold”, „Dear Agony”, „Dance With The Devil” sau „Red Cold River.” Din păcate, „The Diary Of Jane” nu e printre piesele „reimaginate”.

Vocalistul și chitaristul Ben Burnley spune despre album: Acest album e o sărbătorire a fanilor noștri incredibilil pentru cei care au fost aici și au ascultat „So Cold” prima dată în 2004 și pentru cei care s-au alăturat pe parcurs. Mereu am împărtășit o conexiune emoțională cu muzica și fanii noștri, iar acest album este atribuit acelor vremuri întunecate și euforice. Deci oricând te-ai alăturat nouă pe drumul spre „Aurora”, e pentru tine. Mulțumim.

„Aurora” e dinsponibil pentru precomandă pe site-ul oficial al formației, iar membrii fanclubului vor avea reducere de 20% pentru bundle-uri. Noua versiune „So Cold” se va putea asculta începând cu 1 noiembrie.

Nu doar că ne întoarcem în timp cu aceste piese, dar vom auzi și alți muzicieni pe acest album, printre care Adam Gontier, Scooter Ward sau Michael Barns.

01. So Cold („Aurora” version)
02. Failure (featuring Michael Barnes) („Aurora” version)
03. Far Away (featuring Scooter Ward)
04. Angels Fall („Aurora” version)
05. Red Cold River (featuring Spencer Chamberlain) („Aurora” version)
06. Tourniquet („Aurora” version)
07. Dance With The Devil (featuring Adam Gontier) („Aurora” version)
08. Never Again („Aurora” version)
09. Torn In Two („Aurora” version)
10. Dear Agony (featuring Lacey Sturm) („Aurora” version)

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*