Burning Witches va lansa al treilea album de studio în martie 2020

Formația elvețiană de heavy metal Burning Witches va lansa cel de-al treilea album de studio pe 6 martie 2020 via Nuclear Blast cu numele de „Dance With The Devil”. Pe 6 decembrie, formația a lansat EP-ul „Wings Of Steel” care cuprinde noul single „Wings Of Steel” și trei piese live de la Wacken Open Air 2019, mai exact „Hexenhammer”, „Open Your Mind” și „Execute”.

De la formarea din 2015, trupa a lansat albumele „Burning Witches” în 2017 și „Hexenhammer” în 2018. Despre „Dance With The Devil”, fetele spun:

Ideea din spatele numelui albumului a inspirată de faimoasa sărbătoare medievală Walpurgis, când noaptea se adunau vrăjitoarele. Am considerat că această adunare magică de pe muntele Brocken simbolizează puterea și prietena trupei. De asta e titlul perfect pentru album.

Seraina Telli, fosta vocalistă a trupei, a fost înlocuită de Laura Guldemond, vocalista formației Shadowrise, după ce a părăsit trupa din „motive personale”, dorindu-și să se dedice complet trupei sale Dead Venus. Telli coordonează un cor de copii în Villigen, iar un videoclip cu ei cântând „Holy Diver” și „Leather Rebel” a devenit viral vara aceasta.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*