Billy Idol va fi onorat cu prima stea Hollywood Walk of Fame din 2023

Billy Idol
Billy Idol

Legendarul artist Billy Idol va fi onorat cu a 2.743-a stea pe Hollywood Walk Of Fame. Steaua, prima din noul an, va fi dedicată la 6201 Hollywood Boulevard în fața Amoeba Music. Idol va fi premiat cu respectiva stea la categoria Înregistrări.

Camera de Comerț de la Hollywood a găzduit cu mândrie celebrul Hollywood Walk Of Fame din 1960. Camera există pentru a transforma afacerile și a îmbunătăți viețile. Prin Walk Of Fame, Camera celebrează afacerea care ne transformă pe toți – afacerea divertismentului. Divertismentul este un amestec unic de artă și întreprindere: ne ridică și ne inspiră pe toți.

„Vor fi mulți rebeli care vor țipa după starul lor rock favorit, Billy Idol, când va primi binemeritata stea pe Walk Of Fame pe 5 ianuarie”, a declarat Ana Martinez, producătorul Hollywood Walk of Fame. „De la începutul carierei sale, Billy Idol a atras inimile multor fani. În sfârșit, aceștia vor putea să fie martori la introducerea lui în Walk Of Fame”, a adăugat Martinez.

Idol a fost un arhitect timpuriu al sunetului, stilului și furiei punk rock-ului. Zâmbetul său zgomotos l-a transformat în mainstream ca unul dintre primele megastaruri MTV. Asta l-a făcut unul dintre cele mai recunoscute chipuri din muzica pop. El a vândut 40 de milioane de albume. A primit numeroase discuri de platină în întreaga lume pentru piese ca Dancing With Myself, White Wedding, Rebel Yell, Mony Mony, Eyes Without A Face, Flesh For Fantasy și Cradle Of Love care au staționat săptămâni întregi în fruntea clasamentelor.. Billy Idol a fost responsabil pentru unele dintre cele mai memorabile și mai evocatoare momente ale punk rock-ului. A creat un nou sunet, aducând spiritul anilor ’77 pe ringul de dans. A continuat să modeleze un model muzical imediat identificabil, care integrează ritmul club-land, disperarea rockabilly și decadență rock’n’roll.

La patruzeci și cinci de ani de la lansarea primelor sale 45, Billy Idol încă mai face piese cinematografice despre păcat, mântuire și dragoste pentru rock ‘n’ roll… Toate acestea se pot găsi pe The Roadside și The Cage. Acestea sunt cele mai recente două EP-uri cu patru cântece ale lui Idol, lansate în 2021, respectiv 2022. Ambele EP-uri vor fi instantaneu familiare fanilor clasicelor piese Billy Idol, anunțând în același timp un pas ferm în viitor. Un pas plin de culoare, putere, atmosferă, atitudine și mister. În ambele lansări noi, lui Billy i se alătură prietenul și colaboratorul său din 1981, chitaristul și compozitorul Steve Stevens. De 41 de ani Steve a fost asasinul sonic al lui Billy Idol și maestrul care amestecă tonuri și texturi.

Idol, împreună cu trupa sa și cu Stevens, au făcut în mod constant turnee în lume în ultimele două decenii, fiind cap de afiș în teatre și arene și cântând la festivaluri importante din întreaga lume. Billy Idol a găsit întotdeauna timp să sprijine diverse cauze umanitare. Între acestea, Teenage Cancer Trust, Teen Cancer America, Goldberg Kids Fund, World Wildlife Funds, Rural Aid Australia, Animals Australia, March of Dimes, Autism Speaks și Boston Children’s Hospital.

Hollywood Walk Of Fame este o sărbătoare a artei, a divertismentului și a tuturor lucrurilor legate de Hollywood. Ceremoniile stelelor sunt difuzate în întreaga lume, conectând fanii cu artiștii lor preferați. Camera de Comerț de la Hollywood administrează Walk Of Fame în numele orașului Los Angeles. Premiații sunt selectați de un comitet format din colegii lor. Sponsorii finanțează steaua, ceremonia și întreținerea atracției legendare.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*