Green Day: Billie Joe Armstrong a trimis o casetă video unei fane care i-a închis telefonul

782 vizualizări

Când internetul nu era pentru oricine și oamenii nu aveau atâta tupeu să dea mesaje peste mesaje, mailuri peste mailuri formațiilor preferate, oamenii trimiteau scrisori. Da, alea scrise pe hârtie cu mâna, cu greșeli tăiate, probabil foi pătate de cafea, ajunse în plicuri îndoite în timpul livrării cu un timbru pus strâmb într-un colț.

Dar voi ați primit vreodată ca răspuns la scrisori o casetă video de la trupa voastră preferată? Nu? Nici eu, dar o anumită Jessica asta a primit acum 23 de ani, când i-a închis în nas vocalistului Billie Joe Armstrong, crezând că e o farsă și cineva face mișto de ea, Jessica având doar 15 ani atunci.

Povestea a fost făcută publică de soțul ei, James Mann, pe Reddit, alături de clipul care se afla pe casetă:

În 1996, Billie Joe Armstrong și-a făcut timp s-o sune pe soția mea pe vremea când ea avea vreo 15 ani. Îi trimitea scrisori foarte des, iar într-o zi a sunat-o să-i mulțumească. Fiind o tânără dintr-un oraș destul de mic, nu i-a venit să creadă că era chiar el, deci s-a gândit că poate cineva face mișto de ea și i-a închis telefonul. Soția lui a sunat-o din nou ca s-o convingă că nu e o glumă, dar i-a închis și ei. O săptămână mai târziu a primit un colet cu o casetă video unde Billie ținea scrisorile de la ea și-i mulțumea.

James adaugă în continuarea poveștii că n-a fost niciodată un mare fan Green Day, dar îl respectă pe Armstrong pentru că se poartă atât de frumos cu fanii și încă o duce pe soția sa la concert de fiecare dată când Green Day cântă în Michigan.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*