Sid Wilson și Kelly Osbourne se bucură de primul copil împreună

Kelly Osbourne and Sid Wilson 2022
Kelly Osbourne and Sid Wilson 2022

Sid Wilson (Slipknot) și Kelly Osbourne, fiica în vârstă de 38 de ani a lui Ozzy și Sharon Osbourne, și-au întâmpinat primul copil împreună, un băiețel pe nume Sidney. Știrea a fost dezvăluită de Sharon în emisiunea de televiziune The TalkÎn octombrie anul trecut, Kelly a dezvăluit că ea și Sid așteptau un fiu. Ea a declarat că Ozzy era încântat că va avea în sfârșit primul său nepot. Asta deoarece fratele lui Kelly, Jack Osbourne, în vârstă de 37 de ani, are patru fiice.

„Vreau să spun, el le-a spus tuturor sexul copilului meu înainte de a avea eu ocazia”, a spus Kelly. „Dar voi spune că în fiecare zi arată cât de entuziasmat este. Și este atât de entuziasmat, deoarece este băiat.”

Kelly a spus că este „foarte încântată” să devină mamă. Și-a lăudat părinții pentru sprijinul „incredibil” pe care l-au acordat pe parcursul sarcinii, de când Wilson a plecat în turneu. „Fiecare etapă am trecut-o cu tatăl meu și a fost grozav, chiar dacă uneori spune ceva greșit”, a adăugat Kelly. „Intru în cameră și el spune: „Uau, ești mare”. Și eu zic: „Mulțumesc, tată”.

În urmă cu cinci luni, Sid, în vârstă de 45 de ani, a spus că nu îl deranjează atenția presei pe care o primește după ce s-a dezvăluit că el și Kelly așteaptă primul lor copil împreună. „Nu știu. Nu mă deranjează deloc”, a spus Sid. „Este doar o parte din viața mea. O iubesc până la moarte.”

În februarie 2022, Kelly a spus că este „profund îndrăgostită” de Wilson. De Ziua Îndrăgostiților, Kelly a împărtășit mai multe fotografii pe Instagram cu ea și Wilson. Ea a postat: „După 23 de ani de prietenie nu-mi vine să cred unde am ajuns! Tu ești cel mai bun prieten al meu, sufletul meu pereche și sunt atât de profund îndrăgostită de tine Sidney George Wilson.”

Sid a distribuit și pe Instagram una dintre aceleași fotografii și a scris: „Nu există suficiente culori pentru a desena paleta de Iubire pe care o am pentru tine în inima mea. Happy Valentines Day My Love XoXo”.

În ianuarie 2022, o sursă a declarat că Osbourne și Wilson, au dus relația lor la următorul nivel, după mai bine de două decenii de când se cunosc. „Kelly și Sid s-au cunoscut când trupa lui a fost în turneu cu Ozzfest în 1999”, a spus sursa. Se referea la festivalul de muzică fondat de părinții ei. „De atunci au rămas prieteni. Sunt foarte fericiți împreună”.

Acum un an, Kelly a dezvăluit că poartă o pernă mare cu poza lui Wilson atunci când călătorește. Kelly a scris: „Felul în care râde mă face să zâmbesc. Și felul în care vorbește îmi dă fluturi. Și totul despre el, mă face fericită”.

Kelly s-a despărțit de iubitul ei, fotograful Erik Bragg, în octombrie 2021, după un an împreună. Ea a discutat anterior despre dorința ei de a avea copii într-un episod din iunie 2021 din Red Table Talk. La acea vreme, ea a spus: „Mă simt foarte în urmă. Ca femeie, mi-ar fi plăcut să fiu căsătorită și să am copii până acum. Fratele meu, Jack are trei fiice și mi-ar fi plăcut să am copii până acum. Dar asta nu era încă în cărți pentru mine.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*