Dirty Shirt- Retrospectiva anului 2022

Dirty Shirt se remarcă în peisajul metalului autohton ca una dintre cele mai iubite, dar și ca una dintre cele mai active trupe. Simpaticii maramureșeni oferă căteva gânduri de început de an, însoțite de urările de bine. Retrospectiva anului 2022 sună emoționant, mai ales ca trupa declară 2022 anul cel mai bun și cel mai nebun, un an plin de împliniri artistice, dintre care se remarcă participarea la Hellfest și la Pol’and Rock, lansarea unui nou album, Get Your Dose Now, precum și susținerea turneului de promovare a noului album atât în țară cât și în străinătate.

Atât Rini cât și Mihai amintesc și câteva nereușite, fie în plan personal, din cauza programului aglomerat, fie in plan artistic, cum ar fi ratarea participării la PlaneR Fest din Franța, din cauza crizei aviatice. Dar, cu toate acestea, anul care s-a încheiat a fost senzațional pentru Dirty Shirt. Fiecare dintre ei are câteva concerte favorite din anul care s-a încheiat. Rini și Cristi menționează Hellfest și Pol’and Rock, în timp ce Mihai Tivadar amintește concertul de lansare Get Your Dose Now din Quantic și concertul recent din Varșovia, alături de Lydka Grubasa.

În continuarea interviului, atât Rini, cât și Mihai Tivadar și Cristi Bălănean, fac un top 3 al pieselor Dirty Shirt preferate. Urmează top-ul lui Cristi Hrubaru (Rock FM), acesta din urmă explicând ce înseamnă Dirty Shirt în peisajul rock autohton. Apoi, câteva cuvinte din partea lui Iulian Vrabete (Holograf).

Anul care tocmai a început se anunță cel putin la fel de aglomerat ca și cel abia încheiat și, speram la fel de fructuos!

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*