Piesa „Moneyocracy” (Dirty Shirt) a fost inclusă în două compilații din Franța și UK

DIRTY SHIRT (foto), cea mai cunoscută trupă de crossover folkcore metal din România si din Estul Europei, se întoarce din nou în atenția publicului, de data aceasta cu alte vești venite de dincolo de granițele țării!

Se pare că „Moneyocracy”, piesa ce face parte de pe albumul „Dirtylicious”, și-a câștigat notorietatea nu doar în țara noastră, ci în Franța și Marea Britanie, unde melodia a fost inclusă  în două compilații cunoscute, alături de alte nume de pe scena rock/metal internațională.

Știm cu toții că francezii iubesc formația Dirty Shirt, unde trupa se simte „ca la ea acasă” de fiecare dată când revine să concerteze acolo. Astfel, piesa „Moneyocracy” a reușit să fie inclusă în compilația franceză „Hype Machine” produsă de Doweet Agency, care a fost scoasă 10.000 exemplare și distribuită gratuit atât la Wacken Open Air și Metaldays, cât și în librării, alături de alte trupe cunoscute. O parte din piese, inclusiv de la Dirty Shirt, vor fi difuzate și pe postul de radio francez Oui FM.

compilatia hype machine-franta

„Moneyocracy” a ajuns nu doar în Franța, ci și în Marea Britanie, unde piesa a fost inclusă pe CD-ul oferit gratuit la Terrorizer, una dintre cele mai cunoscute reviste de extrem music din UK.

 

terrorizer

 

Și dacă tot am vorbit atât despre Franța, toamna aceasta, maramureșenii de la DIRTY SHIRT se vor afla din nou pe drumuri, de data aceasta pentru un scurt turneu în câteva regiuni franceze, unde vor reveni în câteva orașe unde au mai concertat deja, dar și în altele unde muzica Dirty Shirt se va auzi pentru prima dată live. Iar programul este următorul:

9 noiembrie – El Diablo, Lille
10 noiembrie – Gibus Café, Paris
11 noiembrie- TBA, Lyon
12 noiembrie – Le Rat’s, Puget-Sur Argens

În prezent, trupa are programate și alte concerte în cadrul unor festivaluri din România, dar și un concert de promovare a ultimului album, ”Dirtylicious”, care va avea loc în clubul Fabrica din București. Ultimele bilete pentru acest concert mai pot fi cumpărate la prețul de 35 de lei pe http://www.ambilet.ro/, după care vor costa 45 de lei.

Bistrița: 25 august / TBA
Simeria: 26 august / Magura Wave Festival
Cluj-Napoca: 28 august / We Are Rocking The Cluj City
Timișoara: 10 septembrie / Club Daos
București: 26.11.2016 / Club Fabrica

sursa foto: Mihai „Max” Anghel


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*