Dirty Shirt anunță două concerte succesive din seria Moș Crăciun E Rocker, la Baia Mare

Îndrăgita formație maramureșeană Dirty Shirt, anunță, pentru finalul lunii decembrie, două concerte succesive ce aduc în atenție un important eveniment social: Moș Crăciun E Rocker! Continuă așadar seria de concerte cu scop caritabil, fiind rezultatul dorinței de a dărui un zâmbet și o speranță copiilor defavorizați din județul Maramureș.

În acest an, cele două concerte vor avea loc la Baia Mare, pe 27 și 28 decembrie, în clubul Log Out. Este important de știut faptul că cele două concerte vor fi diferite. În fiecare seară, setlistul Dirty Shirt va conține hiturile formației, însă va fi orientat spre două perioade importante diferite din istoria trupei. În prima seară (27.12.2023) repertoriul va fi axat pe albumele „Freak Show” și „Dirtylicious”, iar în a doua seară (28.12.2023)  pe „Letchology” și „Get Your Dose Now” !

Bilete pentru concertele Dirty ShirtMoș Crăciun E Rocker se pot achiziționa online exclusiv prin AmBilet.ro. Biletele sunt valabile doar însoțite de o jucărie nouă, detaliile urmând să fie anunțate în intervalul următor. Se pun în vânzare un număr limitat de bilete!
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabilă.
* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*