Mystic Prophecy a lansat clipul oficial pentru al doilea single, Unholy Hell

Mystic Prophecy
Mystic Prophecy

După ce primul lor single, Hellriot, piesa de titlu a viitorului album, a fost lansat și primit cu entuziasm atât de public, cât și de criticii de specialitate, trupa heavy metal germană Mystic Prophecy a lansat noul hit Unholy Hell. Piesa a fost oferită publicului ca videoclip pe YouTube și ca single pe toate platformele de streaming cunoscute. 

Materialul este preluat de pe viitorul album al trupei, , care va fi lansat pe 19 mai 2023 sub formă de CD jewel case, CD mediabook limitat, vinil de diferite culori, discuri cu imagini și în format digital pentru descărcare. De asemenea, este lansat în limita a 666 de copii în cutie cartonată de colecție care include: CD-ul mediabook limitat, geantă de catifea, set multifuncțional de tacâmuri/unelte, haină de ploaie și autograf semnat în original.

Varianta digitală a single-ului Unholy Hell este acum disponibilă pe toate platformele digitale și de streaming. Albumul Hellriot, care va fi lansat prin casa de discuri ROAR! Rock of Angels Records, a fost produs de către R.D. Liapakis, mixat și masterizat de Henrik Udd. Artwork-ul a fost realizat de către Dusan Markovic.

Mystic Prophecy lineup:
R.D. Liapakis – Voce
Markus Pohl – Chitară
Evan K – Chitară
Joey Roxx – Bass
Hanno Kerstan – Tobe

Hellriot tracklisting:
1. Hellriot
2. Unholy Hell
3. Demons Of The Night
4. Metal Attack
5. Paranoia
6. Revenge And Fire
7. Rising With The Storm
8. Road To Babylon
9. Azrael
10. Cross The Line
11. World On Fire


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*