Sevendust lansează single-ul Fence

Sevendust
Sevendust

Trupa Sevendust, nominalizată la premiile Grammy, va lansa cel de-al paisprezecelea album de studio, Truth Killer, pe 28 iulie prin Napalm Records. Acest album urmează după Blood & Stone din 2020 a fost înregistrat la Studio Barbarosa din Gotha, Florida, cu producătorul Michael „Elvis” Baskette

Truth Killer arată că formația Sevendust, formată din Lajon Witherspoon, Clint Lowery, John Connolly, Vince Hornsby și Morgan Rose  sună la fel de bine astăzi ca și la debutul său auto-intitulat din 1997. 

De la piesa introspectivă din deschidere, I Might Let The Devil Win pâna la sunetul clasic al single-ului Fence, cele douăsprezece melodii de pe albumul Truth Killer demonstrează stilul divers care a câștigat trupei mulți fani loiali. Truth Killer, Everything și Holy Water combină elemente ale sunetului clasic Sevendust cu actualizări moderne, îndreptându-și obiectivul liric către lumea de astăzi. Primul single lansat este Fence, însoțit de un videoclip claymation regizat și animat de Ollie Jones. Videoclipul spune povestea unei scurgeri chimice în timpul unui spectacol Sevendust care determină trupa să se transforme în zombi ce vor trăi pentru totdeauna!

Truth Killer track listing:
01. I Might Let The Devil Win
02. Truth Killer
03. Won’t Stop The Bleeding
04. Everything
05. No Revolution
06. Sick Mouth
07. Holy Water
08. Leave Hell Behind
09. Superficial Drug
10. Messenger
11. Love And Hate
12. Fence

Într-un interviu din februarie 2023 Lowery a declarat despre Truth Killer: „Sunt foarte încântat de album. Multe trupe spun asta. Sunt uimit că încă facem muzica pe care o iubim, și am muncit foarte mult”.

În iunie anul trecut, bateristul, Morgan Rose, a spus că sesiunea de scriere pentru viitorul album al trupei a fost „favorita” lui din cariera cu Sevendust. „Doar 5 tipi într-o fermă, creând”, a scris el pe Instagram. „Ne susținem, ne bucurăm să fim împreună. Fără străini, fără drame, fără prostii. Doar noi…. Cântecele sunt magice, vibrația discului este magică, relația noastră unul cu celălalt este magică.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*