Mötley Crüe a lansat un videoclip pentru piesa legendară „Take Me To The Top”

După succesul răsunător pe care l-au avut datorită biopicului „The Dirt” lansat pe Netflix în data de 18 martie 2019, americanii din Mötley Crüe au decis că e timpul să lanseze un videoclip oficial pentru „Take Me To The Top”, o piesă de pe albumul de debut „Too Fast For Love” (1981). Videoclipul e format din scene din film combinate cu filmări originale ale formației.

Bassistul Nikki Sixx spune că filmările originale datează chiar dinainte ca ei să aibă un contract de înregistrări în ’81. „Văzându-le combinate cu scenele dintr-un film din 2019 e ceva ce niciunul dintre noi nu se aștepta să vadă vreodată.”

„The Dirt” a fost rampa de lansare în lumea modernă pentru formație. Din momentul lansării filmului pe Netflix, căutările pe Google pentru Mötley Crüe au crescut considerabil (4300%), vânzările albumelor și cărților luând amploare de asemenea (2000%).  Albume ca „The Dirt Soundtrack”, „Dr. Feelgood” (1989), „Too Fast For Love” (1981) și „Greatest Hits” având locuri de top pe iTunes.

Datorită filmului, formația are acum fani mult mai tineri care abia i-au descoperit, 64% din utilizatorii Spotify care au ascultat Mötley Crüe în perioada martie-aprilie având între 18 și 34 de ani.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*