Daniel Cavanagh (Anathema) in concert extraordinar la Hard Rock Cafe

482 vizualizări
Daniel Cavanagh, mintea creativa si chitaristul din Anathema, se imbarca in primul sau turneu acustic dupa multa vreme si va canta la Hard Rock Cafe din Bucuresti pe 2 decembrie de la ora 21:30. 
Concertul face parte dintr-o serie de showuri exclusiviste pe care artistul le va sustine in Europa.
Daniel va prezenta un setlist cu totul si cu totul special, construit din piese de pe noul sau material solo, „Memory and Meaning” dar si piese de la Anathema plus cantece ale unor artisti care l-au influentat de-a lungul carierei precum Pink Floyd, Iron Maiden si multe altii… 
Showul va fi unul exclusiv in Romania.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.
In presale biletele au urmatoarele preturi:
– 55 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori 
– 80 de lei, VIP, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)
Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 55 de lei. In ziua concertului, biletele vor costa 75 de lei – acces general, cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) sau fara loc, respectiv 100 de lei VIP, in limita locurilor disponibile.
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Sursa: comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*