Bill Ward: „Niciodata nu mi-au fost afectate abilitatile de a canta la tobe sau sanatatea”

375 vizualizări
Bateristul original BLACK SABBATH, Bill Ward, a insistat inca o data intr-un nou interviu ca este capabil sa duca pana la capat un concert alaturi de grup, in ciuda faptului ca restul membrilor sustin contrariul. Ward a zis pas reuniunii Sabbath la inceputul anului 2012 atunci cand trupa insinua ca acesta nu se afla intr-o forma fizica destul de buna pentru a inregistra sau a pleca in turnee.
Intr-o declaratie pentru revista Ghost Cult, Ward spunea: „Nu am fost niciodata in pozitia sa nu fiu in stare sa bat la tobe. Este chiar trist sa aud acele declaratii facute despre mine cum ca mi-am pierdut capacitatea de a lucra cu bateria.”.
„Cand ma aflu in studio, pot canta in studio. Exersam piese. Pana in august 2011, deja aveam ceva timp de cand ma antrenam. Trebuie sa intensifici eforturile pentru un turneu astfel ca este nevoie de o atitudine diferita. Am inceput sa imi recapat forma pentru turneu. Mersul in turneu este un lucru complet diferit pentru mine decat treaba din studio. Deci pot spune ca munceam deja pentru partea asta.”.
El a reiterat: „In niciun moment nu mi-au fost afectate calitatile de a bate la tobe sau sanatatea. Sunt nervos vizavi de acele sugestii.”.
Solistul Black Sabbath, Ozzy Osbourne, a afirmat la The Pulse Of Radio pe parcursul ultimului turneu al formatiei ca Ward nu era in stare sa participe. „Bill Ward avea cel mai solicitant job dintre noi pentru ca el trebuia sa tina ritmul. Personal, nu cred ca ar fi avut taria sa o scoata la capat.”.
Ward s-a simtit insultat in momentul in care Sabbath ia oferit un contract in care era stipulat ca ar urma sa cante doar anumite portiuni din concert in fiecare seara, un alt baterist urmand sa ii ia locul pentru restul minutelor.
Brad Wilk s-a ocupat de partea cu tobele pe ultimul album intitulat „13” in timp ce Tommy Clufetos s-a aflat in spatele kitului in turneul mondial.
Chitaristul Sabbath, Tony Iommi si basistul Geezer Butler au aparut in public cu Ward pentru prima oara dupa sfarsitul anului 2011 la Ivor Novello Awards in Londra, Anglia, pe 21 mai. Componentii legendarei trupe s-au pus de acord sa accepte un premiu pentru intreaga cariera muzicala. Iommi a acceptat premiul in numele formatiei, confirmand ca aceasta va pleca intr-un „turneu final” anul urmator.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*