Eleine au lansat clipul noului single, We are Legion

Eleine
Eleine

Trupa suedeză Eleine va lansa noul album, We Shall Remain, pe 14 iulie, conform unui anunț oficial pe rețelele de socializare, din data de 26 martie. Cu doar două zile înainte, trupa a lansat videoclipul noului single, We Are Legion, care a avut un număr record de vizionări pe Youtube, peste 30.000, în primele 24 de ore. 

Noul material discografic al trupei Eleine va fi lansat prin casa de discuri Atomic Fire Records și a fost scris și produs de chitaristul/vocalistul Rikard Ekberg și de solista Madeleine Liljestam. Thomas „Plec” Johansson s-a ocupat de co înregistrare, mixare și masterizare la The Panic Room Studio din Skövde, Suedia. Artwork-ul a fost proiectat de Nestor Avalos și Madeleine Liljestam.

We Shall Remain– track listing:
1. Never Forget
2. Stand By The Flame
3. We Are Legion
4. Promise Of Apocalypse
5. Blood In Their Eyes
6. Vemod
7. Through The Mist
8. Suffering
9. War Das Alles
10. We Shall Remain

Noul album este deja disponibil pentru precomanda, având și o variantă limited edition, ce include poze cu autografe originale, pentru primele o sută de precomenzi.

Eleine este o trupă dark symphonic metal, fondată în Suedia în 2014. Primul lor LP, intitulat Eleine, a apărut în anul următor și a fost bine primit de către public și  critici. A urmat LP-ul Until The End, în 2018, un EP, All Shall Burn, anul imediat următor, apoi LP-ul de mare succes Dancing In Hell, din 2020. În 2022, trupa a mai lansat un EP cu opt piese, cu o durată totală de peste 33 de minute, intitulat Acoustic In Hell. În prezent, formația Eleine se află într-un turneu european cu 20 de concerte, alături de Myrath și League Of Distortion, ca invitați speciali ai trupei Kamelot în cadrul Awaken The World Tour 2023, Europe Part 1.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*