All Life Ends anunță lansarea noului album la începutul lunii iunie

All Life Ends
All Life Ends

All Life Ends au semnat cu casa de discuri Black Sunset și anunță lansarea unui nou album la începutul verii. Trupa death metal elvețiană va lansa continuarea albumului lor de debut The Plague Of Man la începutul lunii iunie. După ce predecesorul a văzut lumina zilei chiar la începutul pandemiei, care a încetinit planurile ample ale trupei pentru spectacole live și turnee, totul este pe cale să se schimbe! Miscreation este titlul noului album, iar trupa All Life Ends promite un material pe cât de brutal, pe atât de memorabil. 

Trupa a semnat cu Black Sunset/MDD în acest scop. Împreună, potențialul extraordinar al trupei  va fi folosit pentru ca noul material brut al formației elvețiene, să se poată desfășura cu toată forța. 

Fondată în 2006, All Life Ends este o formație în plină ascensiune, care deja a dovedit ca nu este dispusă a face compromisuri. Ei practică un stil death metal brutal, dar în egală măsură tehnic, cu influențe tradiționale, părți melodice și solo-uri de chitară sofisticate. O emisiune de lansare a noului album a fost deja programată pentru 02 iunie, la Gaswerk, Winterthur. Trupa promite mai multe informații în curând! 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*