Recital special Steelborn la „Maximum Rock – Suport pentru Underground”

342 vizualizări

Pe data de 18 mai 2014 are loc, in Club Colectiv, finala concursului „Maximum Rock – Suport pentru Underground”, in urma careia se vor alege castigatorii premiilor substantiale oferite de Guitar Shop.

Intrarea la eveniment este libera iar formatiile care concureaza sunt Band for Rent – Cluj Napoca, OpenMind – Bucuresti, Onenightstand – Sibiu, Neutron – Bucuresti, Anemic Disco – Brasov, Times Of Need – Cluj Napoca si I’m The Trip – Sibiu.

Un recital special va fi oferit de formatia Steelborn, care a castigat editia precedenta a competitiei! Intre timp, Steelborn si-a schimbat componenta, cooptand-o la voce pe talentata Maria Grosu si imbogatindu-si line-up-ul cu un clapar, pe numele sau Razvan Puscasu.

Formatia a intrat in studio pentru reeditarea pieselor vechi si planuieste si primul videoclip. Vor urma cateva melodii noi si un Turneu Aniversar, care sarbatoreste implinirea a 5 ani de cand Steelborn ne incanta.

Trupa Steelborn ii are in componenta pe Maria Grosu – voce, Razvan Puscasu – clape, Alex Botezatu – chitara, Robert Munean – bass si Catalin Gurau – tobe.

Steelbornnou

Pana la anuntarea datelor turneului, Steelborn ne va delecta cu show-ul special de pe 18 mai 2014, din Club Colectiv, si va inmana trofeul Maximum Rock – Suport pentru Underground, succesorilor.

Acestia vor fi evaluati de un juriu si de public, al carui vot conteaza in proportie de 50%! 

De asemenea, Guitar Shop a pus in joc un premiu deosebit de popularitate, acordat formatiei care va strange cele mai multe voturi via Facebook. Aflati toate detaliile si votati-va trupa preferata AICI.

Mai multe informatii despre „Maximum Rock – Suport pentru Underground” AICI.

FB Event AICI


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*