Hteththemeth a lansat videoclipul „Adoriel is Watching”

Hteththemeth

Comunicat de presă:
Trupa Hteththemeth din Brașov a lansat un nou videoclip, pentru piesa „Adoriel is Watching”, material care face parte din viitorul album, intitulat „Telluric Inharmonies”. De această dată, trupa a ales o abordare vizuală nouă, mult mai intimă și mai personală.

Așa cum ne-au obișnuit deja, piesa face parte dintr-o poveste, extinsă în mai multe albume conceptuale, avându-l ca personaj principal pe arhanghelul Adoriel, în efortul său de a inspira oamenii în atingerea sentimentului profund al adorației. Dezamăgit de nereușita sa, cauzată de însăși natura umană, Adoriel va alege într-un final să „cadă”, devenind astfel exact opusul său, un agent al distrugerii, al apocalipsei, luându-și numele Hteththemeth.

În această piesă, Adoriel caută un nou suflet, în misiunea sa, pentru a îl inspira, a îl ghida, în timp ce (de)contemplează umanitatea. În acest fel, Adoriel în găsește pe El (The Guy), punând astfel în mișcare o întreagă serie de evenimente, care vor duce în final la „căderea” sa.

Pentru acest videoclip, Hteththemeth continuă colaborarea pe partea de cinematografie și producție video începută în anul 2016 cu Velius Media, colaborare materializată până acum în trei videoclipuri oficiale și un lyric video.

Adoriel is Watching:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*