Hteththemeth va concerta pe 13 mai în Cluj Napoca, având ca invitați speciali trupele Allochiria și Their Methlab

Trupa Hteththemeth din Brașov va susține un concert în Hardward Pub din Cluj Napoca, pe data de 13 mai 2023. Invitații speciali ai acestui eveniment sunt trupele Allochiria (GR) și Their Methlab (GR). Concertul trupei brașovene face parte din turneul Telluric Nights.

Biletele se pot achiziționa de pe AmBilet.ro, primele dintre acestea având preț promoțional. Minorii au acces la eveniment doar însoțiți de cel puțin un părinte. De asemenea, minorii au acces gratuit până la vârsta de 14 ani.

Așa cum și-au obișnuit deja publicul, spectacolele semnate de trupa din Brașov stau sub egida motto-ului ROCK și TEATRU. Experiența unică a unui spectacol Hteththemeth – de la blues și bossa nova la progressive rock și avantgarde metal, totul completat cu multe momente de artă teatrală și o paletă largă de emoții și trăiri intense, ajunge și la Cluj Napoca, în cadrul turneului Telluric Nights.
Trupa Hteththemeth din Brașov a cântat în cluburi din toată țara și a urcat pe scenele multor festivaluri din România – ARTmania Festival, Rockstadt Extreme Fest, Rock’n’Iasi, Ghost Gathering, Deep In The Underground, Maximum Rock Festival, Revolution Festival, Rock Over Luduș, Măgura Wave Festival, Top T Buzău, Babel FAST, Way Too Far Rock Festival și multe altele. În mai 2016, brașovenii au câștigat locul 2 în finala internațională Global Battle of the Bands de la Berlin, iar în august 2016 au cântat la Wacken Open Air Festival.

Allochiria (GR) este o trupă post sludge din Atena, Grecia, formată în 2008.
Muzica celor de la Allochiria este tematică și gravitează în jurul oamenilor ca ființe sociale, a corupției care îi definește în societățile moderne, a luptelor zadarnice în care se implică, a rutinelor dureroase și a consecințelor pe care acțiunile lor le cauzează în lumea din jurul lor.

Their Methlab (GR) și-a început călătoria muzicală în jurul anului 2011 în nord-vestul Greciei, în orașul Ioannina. Peisajele din zonă, modul lor de viață ca studenți și scena muzicală a orașului sunt influențe care și-au lăsat amprenta asupra nucleului trupei. Muzica lor a apărut prin jam session-uri lungi, marcate de riffuri grele și sonorități groovy, psy.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*