Suntem conduși de aceeași pasiune: două roți!

Suntem conduși de aceeași pasiune: două roți! Vara acestui an aduce cu ea o multitudine de evenimente moto, ce vor avea loc în zone pitorești ale țării. AmBilet vă prezintă unele dintre cele mai renumite festivaluri moto organizate de oameni pe cât de experimentați pe atât de inimoși. 

Sasha Bike Festival 2023 va avea loc în perioada 16-18 iunie 2023, într-o locație deosebită, satul Lotrioara, comuna Boita, județul Sibiu.  Sasha Bike Festival este dedicat tuturor iubitorilor de motociclete și muzică rock și are scop un umanitar: ajutorarea copiilor bolnavi de Epidermoliza Buloasa,o boală incurabilă de care suferă 79 de copiii din România, care are din păcate sfârșit tragic,majoritatea copiilor neajungând la maturitate.

Pe scena festivalului vor cânta trupe consacrate: Dirty Shirt, Antract, Bildtstar, Revolter, Still Crazy, Fittonia, Electric Humidity, Legio Mortis, Endless Dark, Underwaves, Abstract Grave, Ribozom, Alpha Q, Vârfu Omu, Gunshee, Enigma etc.
Abonamente prin AmBilet.ro – aici.

________________________________

Festivalul Rock the Camp (ediția III) revine la campingul Colina din Cluj-Napoca în perioada 30 iunie – 02 iulie 2023. Este, la bază, un eveniment cultural în mijlocul naturii, unde vedetă este muzica rock / metal. Dar în același timp este mult mai mult. Este liantul între nou și consacrat, între liniște și o doză sănătoasă de nebunie, un spațiu sigur de exprimare și de întâlnire a generațiilor conectate prin muzică, respect pentru artă și valori comune. E comunitate, e spirit liber și familie, e distracție între prieteni și generator de amintiri prețioase.

Festivalul Rock the Camp (ediția III) este organizat de Asociația Monday Shadows. Asociația are un caracter cultural și social, fiind înființată în scopul promovării culturii române, a spiritului civic, susținerii artiștilor, a materialelor de popularizare, organizării de manifestări artistice, cointeresării opiniei publice în activitatea de ocrotire și promovare a artiștilor transilvăneni. În cele trei zile de distracție, vor concerta trupele Dirty Shirt, Ossian, Cargo, Bucovina, RoadkillSoda, Hteththemeth, Leander Kills, Fittonia și altele.
Abonamente prin AmBilet.roaici.

________________________________

Festivalul Celtic Transilvania editia a VII-a 2023 va avea loc în perioada 21-23 iulie 2023, la Băile Figa, orașul Beclean, județul Bistrița-Năsăud. Festivalul Celtic Transilvania, este un eveniment unic în România și chiar în estul Europei, în care se combină armonios activitățile de reconstituire istorică a perioadei celtice a Transilvaniei, cu muzica rock și metal. Evenimentul va fi structurat la fel ca anii precedenți: concerte rock și reenactment. Line-up-ul ediției a VII-a a fost deja anunțat: Grave Digger, Corvus Corax (Era Metallum Show) , Skyclad, Dirty Shirt, Wolfarian, Aether, Bucovina, Dordeduh, Varang Nord, Truda, Bucium, Kempes, E-An-Na, Gav și Zgripsorum.
Abonamente prin AmBilet.roaici.

________________________________

Thracvm RC Suceava Motorfest a ajuns la cea de-a doua ediție, ocazie cu care invită publicul în perioada 4-6 august la Suceava, pentru a se bucura de 3 zile de distracție și voie bună. Organizatorii promit muzică bună, distracție pe cinste, ce mai, ca în inima Bucovinei. Va fi pusă la dispoziția participanților și o zonă de campare gratuită. Trupele participante vor fi anunțate în curând.
Abonamente prin AmBilet.ro – aici

________________________________

Ajuns la cea de-a 9-a ediție, Maris Fest va avea loc în perioada 17-20 august, la Transilvania Motor Ring, Cerghid, Mureș, iar organizatorii promit adrenalină sută la sută. Pentru aceasta editie adrenalina va crește la maxim pe ritmuri de rock, hip hop, trap și în sunetul motoarelor. Sporturile pe 2 și 4 roți, zborul cu elicopterul, aero acrobațiile, spectacolele de drift și multe alte activități sunt doar o parte din tot ceea ce au pregătit organizatorii pentru publicul din acest an.
Pe cele două scene ale evenimentului vor urca cei mai în vogă artiști din sfera rock, hip hop și trap, iar distracția va fi menținută până în zori de dj cunoscuți. Trupele participante vor fi anunțate în curând.
Abonamente prin AmBilet.ro – aici. Primele 100 de abonamente beneficiază de 1 tricou al evenimentului, gratuit.

________________________________

Festivalul Alege Moto Rock, ediția a 3-a, se va desfășura în perioada 18 – 19 august 2023, în localitatea Horia, județul Neamț. Festivalul s-a născut ca o frumoasă „nebunie” a membrilor clubului @Moto Mușatinii RC Roman, în urmă cu trei ani. Dragostea pentru motoare, pentru mersul pe două roți, dar și pentru muzica de calitate cântată live, i-au făcut pe membrii clubului să-și dorească un festival care să adune oamenii în jurul ideilor de libertate, armonie, și frumos.

Și nu s-au gândit doar la motocicliști! Ci la toți iubitorii de natură și aer liber, la oamenii dornici să lege noi prietenii, la cei ce vor să petreacă un weekend de relaxare și voie bună într-un loc sigur și curat. Cu muzică live, de la folk și blues la heavy metal, la un pahar de bere rece sau un suc, într-o atmosferă destinsă de vacanță. Ediția din acest an va aduce pe scenă trupele Trooper, Masterpiece, Bucovina, Among The Filters, A’live Blues Band, Fără Zahăr, Cozmetic și The Voodoo Child.
Abonamente prin AmBilet.ro – aici.

________________________________

Archangels Fest 2023 este a cincea ediție a festivalului ce se desfășoară la Aerodromul Topoloveni, jud. Argeș. În acest an festivalul va avea loc în perioada 1-3 septembrie 2023. Este un eveniment organizat de Archangels MC, un club moto înființat în anul 2020, în Topoloveni, județul Argeș. Organizația își dorește promovarea motociclismului și a muzicii rock în comunitatea locală și națională, reușind să aducă anual la evenimentele sale un număr de peste 3000 de persoane (excepție anul 2020). Trupele care vor da startul la distracție în primele două zile de festival tocmai au fost anunțate. Astfel, vineri vor cânta Vlad Bilous & Trei Generații, Myst, Sanctuar, White Mahala și Bere Gratis. Sâmbătă, în cea de-a doua zi de festival, vor concerta: 7 Tears Ago, Hank Davison & Friends, Ska-nk, Trooper și Holograf.
Abonamente prin AmBilet.ro – aici.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*