Rock the Camp (ediția III) anunță lineup-ul complet

Line-up-ul festivalului Rock the Camp (ediția III) include un mix de 14 trupe rock consacrate și emergente, promițând să ofere un spectacol de excepție: Leander Kills, Altar, Bucovina, Fittonia, Dirty Shirt, Roadkill Soda, Hteththemeth, Wild Angels, Masterpiece, Cargo, Ossian, Monday Shadows, Rebel Yell și câștigătorii finalei Battle of the Bands (by Rock the Camp).

Trupele rock dornice de afirmare se pot înscrie la BATTLE of the BANDS by ROCK the CAMP! Formația selectată de organizatori va putea să se alăture line-up-ului festivalului ROCK the CAMP.

Festivalul Rock the Camp (ediția III) va avea loc în perioada 30 iunie – 02 iulie 2023, la Camping Colina, din Cluj-Napoca. Locația este accesibilă cu mijloacele de transport în comun și oferă locuri de camping pentru cei care doresc să petreacă de la apus până la răsărit.

Pregătiți-vă pentru un weekend plin de energie, muzică și distracție alături de cele mai țări trupe de rock. Pe lângă muzică, festivalul va oferi și o gamă largă de activități recreative și culturale, precum ateliere, sesiuni de întâlnire cu artiștii, zone de relaxare și multe altele.

Biletele pentru Rock the Camp Festival 2023 sunt disponibile pentru achiziție online pe ambilet.ro. Deoarece numărul biletelor este limitat, achiziționarea lor în avans este recomandată.

Pentru mai multe informații despre festival, trupe, cazare și bilete, puteți vizita aici site-ul oficial și să urmăriți pagina Facebook a evenimentului pentru actualizări în timp real.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*