Noi formații confirmate la Way Too Far Rock Festival (WTF) 2019

Dirty Shirt, Vița de Vie, Ossian, Aurora, Omul cu Șobolani, Implant pentru refuz, Coma, Altar, Bucovina, Iris, Luna Amară, N.O.R, Riot Monk, Punkarta, The Details, 7 Pași, Frații Jdieri, Times of Need, Kunnstra sunt formațiile confirmate pentru ediția 2019 a festivalului Way Too Far Rock (WTF), eveniment ce va avea loc  în perioada 9-11 august, zona metropolitană Oradea,  KingsLand, comuna Ineu.

Bilete / Abonamente disponibile exclusiv prin www.AmBilet.ro.

Way Too Far Rock Festival, prescurtat, WTF, este un eveniment  care își propune să ofere publicului o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă, a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului.

Way Too Far își propune, de asemenea, prin line-up-ul diversificat, o anulare a barierelor între artiștii și iubitorii diverselor genuri de muzică rock.

KingsLand se află în localitatea Ineu, la 15 km de Oradea. Baza de agrement se întinde pe o suprafață de 60 de hectare și cuprinde un restaurant, un centru de echitație, teren de golf, aerodrom și 3 lacuri cu o suprafață de 10h.

Timp de trei zile și trei nopți, domeniul KingsLand se va transforma într-un spațiu pentru concerte rock, dar și diverse spații de relaxare, pe malul lacului, unde se vor proiecta filme, vor avea loc workshop-uri, vor fi amenajate baruri și se va mixa muzică. Festivalul va avea trei scene: main-stage, chill-out & drum & bass stage, jam session stage (zona VIP pentru care se va percepe o taxă suplimentară).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*