Festivalul Alege Moto Rock a ajuns la a treia ediție

Ajuns la a treia ediție, festivalul  Alege Moto Rock, ce se desfășoară în comuna Horia, județul Neamț, anunță punerea în vânzare a biletelor, prin AmBilet.ro.

Anul acesta, evenimentul se va desfășura între 18-19 august și va aduce pe tărâmuri nemțene trupe de renume, cum ar fi Trooper, Bucovina, Fără Zahăr, Masterpiece (tribut Metallica),The Voodoo ChildA’live Blues Band, Cozmetic, Among The Filters

Festivalul Alege Moto Rock s-a născut ca o frumoasă „nebunie” a membrilor clubului Moto Mușatinii RC Roman, în urmă cu trei ani. Dragostea pentru motoare, pentru mersul pe două roți, dar și pentru muzica de calitate cântată live, i-au făcut pe membrii clubului să-și dorească un festival care să adune oamenii în jurul ideilor de libertate, armonie, și frumos. Și nu s-au gândit doar la motocicliști!  Ci la toți iubitorii de natură și aer liber, la oameni dornici să lege noi prietenii, la cei ce vor să petreacă un weekend de relaxare și voie bună într-un loc sigur și curat. Cu muzică live, de la folk și blues la heavy metal, la un pahar de bere rece sau un suc, într-o atmosferă destinsă de vacanță. Căci, ce ai de făcut într-un weekend de vară, sufocat de căldura din oraș, după o săptămână de muncă asiduă? Așa a apărut festivalul Alege Moto Rock!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*