Truda si Bucovina: inca doua confirmari la festivalul Remember Rock Ludus

399 vizualizări

Intre 5 si 6 septembrie 2015, Ludusul va fi „zguduit” din temelii de rockul romanesc de calitate, devenind epicentrul acestuia. Orasul va gazdui festivalul Remember Rock Ludus, care va aduce pe scena cele mai bune formatii autohtone ale momentului.

Dupa ce a fost anuntata prima trupa din eveniment, DIRTY SHIRT, a sosit momentul unor noi confirmari. Este vorba despre formatiile TRUDA si BUCOVINA!

Truda este originara din Cluj-Napoca si a fost infiintata in 2006 din initiativa lui Fotzey, chitaristul formatiei Cash, alaturi de Don Benassi Nunu si Ghiavolu (Dan Sferie). Prin versurile controversate si o atitudine scenica exploziva, trupa a devenit rapid una dintre cele mai iubite.

Pana acum, grupul a scos 5 materiale discografice, a realizat 27 de videoclipuri si a concertat in cadrul celor mai importante evenimente locale.

Bucovina este o formatie foarte iubita in Romania, si nu numai, numarandu-se printre cele mai de succes trupe autohtone. Combinatia intre folk si metal, versurile despre vechile obiceiuri ale stramosilor, precum si prestatiile unice ca productie fac ca Bucovina sa fie un nume de referinta pentru metalul nostru.

In anul 2011, Bucovina a reprezentat Romania in cadrul celui mai mare festival de metal din lume, Wacken Open Air Metal Festival. De curand, trupa a cantat in cadrul Metalhead Meeting 2015, alaturi de nume ca Amorphis, Bloodbath, Primordial, Triptykon, Dark Funeral, Satyricon si multe altele. Mai mult, Bucovina a castigat titlul „Best Romanian Metal Band” la editia din 2015 a Metalhead Awards.

 

In curand, vor fi anuntate noi trupe! Programul evenimentului va fi disponibil ulterior.

Evenimentul este organizat in colaborare cu Primaria si Consiliul Local Ludus.

FACEBOOK EVENT

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*