Negative CORE Project lansează clipul single-ului The Frowning Man

Negative CORE Project new single
Negative CORE Project new single

Trupa bucureșteană Negative CORE Project lansează single-ul The Frowning Man, însoțit de videoclip. Piesa poate fi ascultată pe majoritatea platformelor în următoarele zile, iar premiera va avea loc marți, 16 mai, la ora 18.00 pe canalul oficial de YouTube al trupei.

„Înainte de a viziona videoclipul, vă rugăm frumos să luați în considerare faptul că e vorba de un material sângeros și violent, necesar pentru ilustrarea lirică. Pentru a proteja spectatorii mai mici am pus și o restricție de vârstă, așadar vă trebuie un cont activ pe platformă. ” transmite trupa.

Povestea piesei nu este complicată, dar s-a mers pe o direcție foarte brutală, pentru un impact vizual maxim. Este vorba despre stări foarte puternice de „negăsire” și abandon și de neputința de a ieși din propriul Iad. 

The Frowning Man este ultimul single pe care îl vom lansa în perioada următoare.”, precizează membrii trupei. „Negative CORE Project dorește să ofere fanilor și restul pieselor de pe The Purple Shores și vom face un anunț în acest sens în curând. Vă reamintim că avem deja trei extrase de pe acest album, KING, Doppelgänger și Nacho Friend. Așadar, ne auzim rapid și vă dorim călătorie zdruncinată în universul nostru. Grijă la cap!

Pentru mai multe informații despre trupa bucureșteană Negative CORE Project, vă invităm să vizitați paginile social media ale formației: Facebook și Instagram.  

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*