Crimena – „Mutawwa” (videoclip nou)

Crimena16
711 vizualizări

Formația craioveană CRIMENA a lansat un videoclip nou pentru piesa „Mutawwa”, pe care îl puteți viziona mai jos. 

Piesa din videoclip este extrasă de pe cel mai recent album al trupei, „Chapter One: Divine Betrayal”. Albumul a fost înregistrat în studioul Urban Sound din cadrul CCS Craiova, instituţie cu care trupa lucrează de peste doi ani. Un interviu în care am discutat mai multe despre noul material discografic realizat cu basistul trupei, Vali Șerban, poate fi citit AICI.

Mixul şi masterul au fost realizate cu ajutorul lui Jonny Elisson de la Esoteron Studios din Atena, studio cunoscut pentru colaborări cu nume mari ale scenei metal precum Septicflesh, Rotting Christ, Chaostar, Elyson etc.

Albumul a fost lansat sub egida casei de discuri The Leaders Records din Grecia, aceeaşi casă de discuri care i-a găzduit până de curând şi pe cei de la Jinjer.

Albumul “Chapter One: Divine Betrayal” este un material tematic unde toate elementele acestuia, începând de la nume şi continuând cu artwork-ul, piesele şi versurile, au legăturăîntre ele. Albumul prezintă o poveste care începe din Evul Mediu, de pe vremea Inchiziţiei (Quemadero) şi se continuă până în prezent (Mutawwa), oferind o imagine de ansamblu asupracrimelor comise în numele religiei şi asupra modului în care ea i-a trădat pe oameni.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*