A doua ediție DEATH METAL MADNESS! 4 trupe, 2 zile de nebunie totală!

Death Metal Madness 2
Death Metal Madness 2

Noul an începe în forță, cu o nouă ediție Death Metal Madness! Această a doua ediție se va desfășura în perioada 28-29 ianuarie, la Sibiu, la Rock N’Bike ClubVor urca pe scenă patru trupe, Putred, Rotheads, Aevoker, și Transilvanian Frost, iar organizatorii promit două zile de nebunie totală!

Putred s-a format în iunie 2020, fiind o trupă din Transilvania. Putred a fost fondată de Uriel A.K.A. Exhumator (Guitars) și Filip A.K.A. Cremator (Vocals/Bass). Dante A.K.A. Degradare Perpetua s-a alăturat trupei, ca toboșar, imediat după ce au fost pregătite primele două piese Necroza și Devorat de ViermiLa sfârșitul lui 2021, Corina s-a alăturat trupei ca basist, iar Filip a rămas a se ocupa doar de voce. 

Rotheads s-au format în 2014 și sunt din București. Au lansat, în 2022, cel de-al doilea album, Slither in Slime. Au trecut prin diversele variații ale death metal-ului old school. Au pasaje lente și apăsătoare, riffuri tremolo, melodii sinistre, solo-uri psihedelice și urlete guturale. Au fost culese piese de pe parcursul a 8 ani și 4 materiale pentru a fi prezentate atât pe scene cât și în beciuri, special pentru a recrea atmosfera death metalului de la începuturile anilor 90.

Transilvanian Frost este o trupă tânără, din Sibiu, formată în 2020. Trupa inițial reprezenta o multitudine de idei, puse în ordine de către membrul fondator Filip Doștețeanu (Chitara Lead/Vocale). Acesta urma să fie acompaniat de către Victor Bodea (Baterie). Cei doi au înregistrat câteva videoclipuri ce i-au făcut să realizeze că trupa are potențial. Trupei i s-au alăturat Andrei Farcaș (Chitară Lead). Apoi Patrick „Kazy” Pârvu (Chitara Rythm) și Cristi Doștețeanu (Chitara Bass).
Trupa a debutat la Sibiu Guitar Meeting 2021, iar membrii trupei vor continua pe drumul acestei activități artistice.

Biletele si abonamentele pentru Death Metal Madness s-au pus in vânzare pe AmBilet.ro.
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
35 lei – 30 lei – Bilet presale pt o zi (reducere pana pe data de 27 ianuarie, inclusiv)
55 lei – 50 lei – Abonament presale 2 zile (reducere pana pe data de 27 ianuarie, inclusiv)
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*