Transilvania Bikers’ Bikefest, ediția a XXV-a se va desfășura la Băile Cojocna

Transilvania Bikers-2023

Clubul Transilvania Bikers M.C. 1990 Cluj are deosebita plăcere de a vă invita să participați la una dintre cele mai mari întruniri moto din țară! – Transilvania Bikers’ Bikefest, ediția a XXV-a!

Ediția aniversară a Întrunirii va avea loc într-o locație nouă, cu totul diferită față de cele anterioare: Băile Cojocna! Spațiul va fi special amenajat pentru acest eveniment special și… accesul la bazine va fi nelimitat!

Nu doar locația este nouă, ci și data desfășurării Întrunirii a suferit modificări, astfel că ediția din acest an va avea loc în primul weekend din Iunie: 2-4 iunie 2023!

Abonamentele s-au pus în vânzare pe AmBilet.ro.

Pentru că modificările făcute sunt de amploare, organizatorii au luat în considerare toate sugestiile publicului participant la edițiile anterioare și, de aceea se pregătește o ediție aniversară a Întrunirii Transilvania Bikers nu doar cu surprize și activități obișnuite, ci și cu elemente cu totul noi! Primele formații anunțate de organizatori sunt Altar, Truda și Rebel Yell, alți artiști urmând a fi anunțați în intervalul imediat următor.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*