Rancid anunță albumul Tomorrow Never Comes

Rancid band

Cu aceeași energie brută de la înființarea lor în 1991, trupa Rancid a fost considerată de Stereogum „incapabilă să facă un album prost”. Astăzi, 18 aprilie, membrii trupei punk din Berkeley, California, continuă această serie anunțând cel de-al zecelea album de studio. Tomorrow Never Comes urmează să fie lansat pe 2 iunie prin Epitaph, fiind produs de chitaristul Bad Religion și fondatorul Epitaph, Brett Gurewitz.

Acesta este primul lor material muzical nou de la Trouble Maker din 2017. Rancid lansează, cu ocazia acestui anunț, piesa de titlu și single-ul principal astăzi, 18 aprilie 2023. Piesa este compusă din secvențe melodic rock, refren captivant, fiind completă de chitarele plângătoare și ritmurile punk rock care i-au consolidat pe Rancid ca legende.

Noul album Tomorrow Never Comes cuprinde șaisprezece melodii fulgerătoare care abia ajung la două minute și jumătate, mândrindu-se cu același punk pur care le-a adus celebritatea..

Pe cel mai recent album al lor, Trouble Maker, Pitchfork a explorat „turbulențe politice contemporane, crizele de identitate ale lucrătorilor manuali, demonstrațiile tensionate, umbra mereu prezentă a omului.”

Punk News scrie „Rancid face o întoarcere radicală de la normă, împingând mult peste granițele, nu doar ale punk-ului, ci și ale regulilor tradiționale ale muzicii în sine, creând cel mai original sunet.”

De-a lungul ultimelor trei decenii, trupa a rămas independentă, fără să-și piardă niciodată loialitatea față de comunitate sau unul față de celălalt. Muzica lor se confruntă cu probleme politice și sociale, punându-le în balanță cu poveștile personale despre dragoste, pierderi și suferință. Continuând tradițiile și spiritul trupelor punk rock dinaintea lor, Rancid a devenit o legendă și o inspirație pentru trupele punk apărute după ei.

Tomorrow Never Comes track listing:
01. Tomorrow Never Comes
02. Mud, Blood, & Gold
03. Devil In Disguise
04. New American
05. The Bloody & Violent History
06. Don’t Make Me Do It
07. It’s a Road to Righteousness
08. Live Forever
09. Drop Dead Inn
10. Prisoners Song
11. Magnificent Rogue
12. One Way Ticket
13. Hellbound Train
14. Eddie the Butcher
15. Hear Us Out
16. When The Smoke Clears


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*