Noi confirmari la festivalul Remember Rock Ludus

Intre 5 si 6 septembrie 2015, Ludusul va fi „zguduit” din temelii de rockul romanesc de calitate, devenind epicentrul acestuia. Orasul va gazdui festivalul Remember Rock Ludus, care va aduce pe scena cele mai bune formatii autohtone ale momentului.

Line-up-ul evenimentului se imbogateste pe zi ce trece. Pana acum am anuntat DIRTY SHIRTTRUDA, BUCOVINA, MARCHOSIAS, LOUDRAGE si COMATI iar astazi va dezvaluim trei noi nume. Este vorba despre LUNA AMARA, HOLY MOTORS si FOR THE WICKED

Luna Amara este o formatie care nu are nevoie de nicio prezentare. Originara din Cluj-Napoca, aceasta este printre cele mai iubite trupe de rock alternativ din Romania si va juca rolul de headliner in prima seara a festivalului.

Grupul a fost intemeiat in 1999 de catre solistul Nick Fagadar si basistul Gheorghe Farcas. De atunci, Luna Amara a lansat 4 albume de studio, a castigat numeroase premii si s-a ridicat la statutul de cult-band.

Holy Motors a luat nastere la Cluj-Napoca in 2014, din initiativa muzicienilor Catalin Moraru – voce, Sorin Moraru – chitara, Doru Nedelcu – chitara, Paul Tenciu – bas si Tudor Marghidanu – tobe. Genul abordat de HM este un rock dur, cu elemente metal.

For The Wicked este tot o trupa clujeana a carei zona predilecta este metalcore-ul. Trupa este compusa din Cristian Buhatel – voce, Vlad Bornuz – chitara, Dan Petean – chitara, Bogdan Pastiu – tobe si Gabriel Ichim – voce. For The Wicked promite sa fie una dintre cele mai interesante noi aparitii pe scena locala de metal. In data de 27 iulie, formatia lanseaza EP-ul „Trust Your Heart”, printr-un concert alaturi de Suicide Silence, in Cluj-Napoca.

In curand, vor fi anuntate noi nume! Programul evenimentului va fi disponibil ulterior.

Evenimentul este organizat in colaborare cu Primaria si Consiliul Local Ludus.

FACEBOOK EVENT

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*