Uriah Heep a lansat clipul piesei Golden Light

Uriah Heep
Uriah Heep

Legendara trupă britanică hard rock, Uriah Heep a lansat videoclipul oficial al piesei Golden Light. Piesa este preluată de pe cel de-al 25-lea album de studio al trupei, Chaos & Colour, care a fost lansat pe 27 ianuarie prin Silver Lining Music.

Golden Light este un amestec de melodii pline de avânt, ritm robust și linii de chitară pline de optimism spiritual. Chitaristul Mick Box comentează: „Întotdeauna am avut energie pozitivă în tot ceea ce facem. Binele este întotdeauna peste rău, indiferent de unde ne uităm la el. Așa suntem noi ca oameni, motiv pentru trupa a transmis mereu un mesaj pozitiv.”

Golden Light este o piesă melodic rock melodic tipică,” adaugă Box. „Explică faptul că în această lume zbuciumată, există un înger păzitor care emană lumină, pentru a ne ghida prin aceste vremuri dificile.”

Chaos & Colour este un album plin de chitare rock clasice explozive, armonii supreme și fundația faimoasă a clapelor. Este, deloc surprinzător, un album care și-a găsit impuls în timpul pandemiei, care a fost la fel de bizară pentru trupă ca și pentru omenire în general.

„Titlul albumului reflectă faptul că eram în vremuri haotice, când eram închiși, turneele anulate, afacerile în cădere. Tot haosul a fost aruncat în lume”, explică Box. „Și din câte am putut vedea, singura culoare a omenirii era prin muzică. A ajutat atât de mulți oameni să treacă prin acești ani grei. Folosind puterea pe care o are muzica, a făcut ca acele vremuri grele să nu fie chiar atât de rele.”

Uriah Heep a lucrat cu Chapel Studios din Londra în vara lui 2021, deoarece restricțiile au fost ridicate provizoriu, colaborând din nou cu Jay Ruston (Anthrax, Corey Taylor, Black Star Riders).

Jay a fost complet de acord cu ceea ce încercăm să realizăm în studio”, spune Box. „Suntem o trupă care are o moștenire fantastică. Pentru a continua această tradiție a fost extrem de important ca trupa să înregistreze în studio, toți cântând în același timp. Jay a înțeles asta și a scos tot ce e mai bun din noi ca trupă. De asemenea sunt și artiști individuali, ce ne-au oferit în același timp niște sunete uimitoare.”

Conduși de Box, nu este surprinzător faptul că teme ca lumina, dragostea și pozitivitatea sunt constante în cele unsprezece piese ale albumului. One Nation, One Sun este o călătorie de contemplare baladică vertiginoasă. Fly Like An Eagle îl duce pe ascultător într-o călătorie de meditație. în același timp, Closer To Your Dreams este un strigăt de luptă, către toți rockerii, cu Shaw implorând că „So many have tried but slipped away/Now it’s time for you to have your say.” Pe parcursul întregului album, vocea atemporală a lui Bernie Shaw se alătură măiestriei fenomenale a trupei, completând spectacolul.

Produs de Ruston și conceput de Pieter Rietkerk, Chaos & Colour este un album hard rock de calitate de la pionierii genului care continuă să creeze materiale de top. Vechii fani vor fi revigorați,. Noii fani vor găsi cu siguranță în Chaos & Colour o descoperire excepțională.

Chaos & Colour track listing:

 1. Save Me Tonight
 2. Silver Sunlight
 3. Hail The Sunrise
 4. Age Of Changes*
 5. Hurricane
 6. One Nation, One Sun
 7. Golden Light
 8. You’ll Never Be Alone
 9. Fly Like An Eagle
 10. Freedom To Be Free
 11. Closer To Your Dreams*

12. Save Me Tonight (Demo)**

*doar CD și digital
** Deluxe CD 

Uriah Heep- Chaos& Colour
Uriah Heep- Chaos& Colour

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*