Stonebird Festival & WTF Rock Festival: planurile tale de week-end

E deja joi, mâine-i vineri, ești în depresia post-festival pentru că abia ai venit de la Rockstadt Extreme Fest și Artmania, dar mai ai niște zile de concediu și parcă te-ai mai distra puțin, așa-i? Sau dacă abia întri în concediu, numai bine. Avem pentru tine două festivaluri în perioada 9-11 august în două părți ale țării, deci unul dintre ele trebuie să fie aproape de tine.

Way Too Far Rock Festival și Stonebird Festival sunt sugestiile noastre pentru tine, iar tu alegi ce crezi că ți se potrivește mai bine.

De câte ori nu te-ai trezit exclamând „WTF?!“ când unele lucruri merg prea departe? Despre asta este WTF – Way Too Far Rock Festival. Despre manifestul fiecăruia în confruntarea cu situațiile care ne intrigă, despre formele de exprimare liberă atunci când vrem să evadăm, să plecăm cât mai departe de forfota vieții.
Way Too Far Rock Festival este conceput ca un eveniment desfășurat în aer liber, departe de oraș, departe de rutină și convenții, care să ofere publicului o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă, a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului.
Way Too Far își propune, de asemenea, prin line-up-ul diversificat, o anulare a barierelor între artiștii și iubitorii diverselor genuri de muzică rock.
Artiștii care urcă pe scena WTF sunt cei care exprimă cel mai bine, prin muzica și versurile lor, preocupările, frământările și strigătele de „WTF?!“ ale actualei generații.
În 2019, WTF – Way Too Far Rock Festival are loc zona metropolitană Oradea, KingsLand, comuna Ineu, fiind accesibil atât publicul din nord-vest-ul țării, cât și celui din Ungaria.
KingsLand se află în localitatea Ineu, la 15 km de Oradea. Baza de agrement se întinde pe o suprafață de 60 de hectare și cuprinde un restaurant, un centru de echitație, teren de golf, aerodrom și 3 lacuri cu o suprafață de 10h.
Timp de trei zile și trei nopți, domeniul KingsLand se va transforma într-un spațiu pentru concerte rock, dar și diverse spații de relaxare, pe malul lacului, vor fi amenajate baruri și o zonă de food cu produse diversificate.

Biletele se găsesc online pe AmBilet.ro și în format fizic în Oradea, în următoarele locații: Green Pub, Steam Bar, Columbus Café, Gekko Pub și Moszkva. Abonamentele și biletele pe zi includ acces la zona de camping.

Programul pe zile:
9 august
– 🤘
Kunnstra
– 🤘Times of Need
– 🤘NOR
– 🤘The Details
– 🤘Coma
– 🤘Omul cu Șobolani
– 🤘Implant pentru Refuz

10 august
– 🤘
7 Pași
– 🤘Riot Monk
– 🤘Luna Amară
– 🤘Dirty Shirt
– 🤘Iris
– 🤘Ossian
– 🤘Crazy Town

11 august
– 🤘
Punkarta
– 🤘Altar
– 🤘Aurora
– 🤘Bucovina
– 🤘Vita de Vie
– 🤘Frații Jdieri

Stonebird Festival se întoarce cu cea de-a doua ediție, între 09 și 11 august 2019 în aceeasi locație minunată.
Unii dintre voi deja cunosc drumul până la Corbii de Piatră. Alții îl vor afla nu doar datorită GPS-ului, care va arăta doar 90 de minute de la București și mult mai puțin de la Pitești, Târgoviște, Curtea de Argeș, Brașov, ci și pentru că vor auzi acordurilor puternice de pe platoul care ne este gazdă, un platou a cărui priveliște îți taie răsuflarea.
Atmosfera incredibilă te va face să-ți dorești ca lumina zilei să se piardă în apus, iar scena plină cu artiștii tăi de suflet să se dezlănțuie!
Și cum este cel mai mare festival rock organizat într-o zonă rurală, ne-am gandit cu grijă la toate nevoile tale: zonă de camping special amenajată sau camere pregătite de localnici, jocuri pentru copii și bucate tradiționale, 100% naturale. Cei care vor să își testeze îndemânarea fizică sau să se relaxeze după o noapte plină de dans, o vor putea face prin multe activități desfășurate în aer liber.

Bilete online pe AmBilet.ro.
Vineri – main stage:
🤘 Cristi Minculescu -Buna seara prieteni
🤘 Dirty Shirt
🤘 Timpuri noi
🤘 New Jersey (italia)
After party – second stage:
🤘 Tapinarii
🤘 Loud. Inc

Sâmbătă – main stage:
🤘 David Reece ( ex Accept)
🤘 Bucovina
🤘 Zob
🤘 Alex Calancea band
🤘 The rock
After party – second stage:
🤘 White Mahala

Duminică – matineu – main stage:
Mike Godoroja & The Blue Spirit

Copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit la Stonebird Festival. Copiii care nu au împlinit vârsta de 8 ani au acces în zona de festival doar însoțiți de un părinte. Copiii care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces în perimetrul festivalului doar însoțiți de un adult. Persoanele cu dizabilități beneficiază de acces liber.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*