Dirty Shirt a participat la o primă sesiune de înregistrări pentru viitorul material discografic (foto)

198 vizualizări

Concertul Dirty Shirt și Ansamblul Folcloric Național Transilvania, programat în weekendul ce tocmai a trecut, a fost anulat cu doar câteva zile înainte, organizatorii (Ansamblul Folcloric Național Transilvania) invocând creșterea alarmantă a cazurilor de Covid 19 din zonă. Formația însă nu a pierdut timpul și a dat o fugă în studioul Lowbass5  din Deva, condus de Adrian Uritescu, inginerul de sunet al formației maramureșeană, pentru o sesiune de înregistrări.

Cu această ocazie, formația a organizat și un Q&A live pe Facebook, iar membrii acesteia au dezvăluit că înregistrarea concertului aniversar ”25 Dirty Years”, organizat la Arenele Romane din București pe 25 octombrie 2020, va fi disponibilă cel târziu la începutul anului 2021.
Membrii Dirty Shirt au mai menționat și faptul că în cadrul următorului material discografic vor fi incluse piesele: ”Geamparalele”, ”Away” (Quarantine Orchestral Arrangement), ”Resonate” (The Prodigy Quarantine Metal Cover), precum și faptul că vor exista câțiva invitați speciali, printre care și Caliu.

Gepostet von Dirty Shirt am Samstag, 17. Oktober 2020

Reamintim că la începutul anului 2020, maramureșenii de la Dirty Shirt au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de celebrul violonist Caliu. Într-o versiune adaptată, piesa „Latcho Drom” este inclusă pe albumul “Letchology”, material lansat în 2019.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*