Concertul de lansare a noului album White Walls se amână

White Walls
White Walls

Concertul de lansare a albumului ”Grandeur”, semnat de trupa constănțeană de metal progresiv White Walls, a fost amânat. Programat inițial pentru data de 24 octombrie 2020 în Club Quantic, București, concertul a trebuit să fie amânat din cauza restricțiillor impuse de autorități.
Protejarea fanilor, dar și respectarea legilor, este o prioritare pentru organizatori și formație, fapt pentru care s-a decis amânarea evenimentului până în momentul în care autoritățile vor permite reluarea în condiții de siguranță a concertelor.

Despre concertul de lansare

Din păcate concertul de lansare nu va putea avea loc Sâmbătă la Quantic. Mai multe despre bilete, posibilitate de refund și alte detalii vor fi discutate de organizator într-un comunicat cât de curând. Cu toate astea, noi vom fi Sâmbătă la Quantic de pe la 17 să bem o bere în cinstea lansării și cu o grămadă de merch după noi. Vom avea ocazia și să ascultăm albumul pe la 19, bineînțeles cu intrare liberă dacă vreți să veniți!

Gepostet von White Walls am Dienstag, 20. Oktober 2020

Cei care doresc să sprijine formația și organizarea evenimentului de lansare pot păstra biletul pentru a-l folosi la lansarea ce va fi organizată, cel mai probabil, în 2021.

Cei care doresc rambursarea biletului/biletelor trebuie să trimită un email la contact@ambilet.ro în care să menționeze numele întreg, numele evenimentului (White Walls – lansare album), iar rambursarea se va face automat în contul bancar din care s-a efectuat plata biletului/biletelor.
De reținut faptul că biletele returnate vor fi puse automat în vânzare în cadrul viitorului concert de lansare al albumului, concert care cu siguranță va avea un număr limitat de bilete.

Atât membrii trupei, cât și organizatorii, regretă amânarea concertului pentru care s-a făcut tot ce a fost necesar pentru ca să poată fi susținut în condiții de siguranță și cu respectarea legislației în vigoare.

Cu toate acestea, trupa va fi prezentă sâmbătă (începând cu ora 17.00), în Club Quantic și îi invită pe cei interesați să li se alăture. Formația va prezenta noua colecție de merchandise și se va face o primă audiție a noului material discographic. Intrarea este liberă!

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*